Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο II

  Οι περισσότεροι από εμάς το περασμένο Σαββατοκύριακο όλο και κάπου πήγαμε για να γιορτάσουμε το Πάσχα. 'Αλλοι στο εξοχικό, άλλοι στο χωριό και ελάχιστοι στην Αθήνα. Τι καλά που θα ήταν να μπορούσατε να τρέχατε το buggy σας σε μία πίστα εκεί κοντά στο σπίτι ; 'Ετσι, να μην ξεσυνηθίζουν και τα χεράκια την τηλεκατεύθυνση.
  Πανεύκολη υπόθεση. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ελάχιστα τετραγωνικά ελεύθερου χώρου με χώμα, μερικές βαριές πέτρες για να ορίζουν τη διαδρομή και το αυτοκίνητο σας ετοιμοπόλεμο. Ο χρόνος κατασκευής της πίστας δεν είναι πάνω από δέκα λεπτά για μαι απλή βασική διαδρομή. Αν θέλετε να έχετε και άλματα τότε βάζετε τη φαντασία σας να δουλέψει λίγο παραπάνω και με ένα χαρτόνι π.χ. μπορείτε να φτιάξετε όσα θέλετε και χωράνε, βέβαια.
  Αρχικά η πρόσφυση των ελαστικών δεν είναι καλή. 'Υστερα όμως από περίπου 20 γύρους το χώμα καθαρίζει, τα χορταράκια παραμερίζονται και το παιχνίδι γίνεται απόλαυση.
   Ο φορτιστής στην δική μας περίπτωση δούλεψε υπερωρίες τις ημέρες των εορτών μιας και το μικρο Associated RC18T2 άδειαζε τη μία Lipo μετά την άλλη σε μία πίστα κατασκευασμένη με τον παραπάνω τρόπο. Λίγο ψάξιμο στο set-up των αναρτήσεων και το θηριάκι μας διάβαζε την αυτοσχέδια διαδρομή καλύτερα από ποτέ.
  'Υστερα από πέντε μέρες εντατικού παιχνιδιού οι πέτρες μπήκαν ξάνα στη θέση τους και το παρτέρι με το χώμα έγινε με μιας όπως πριν. Σαν να μην έγινε τίποτα.
  Δοκιμάστε αν θέλετε το επόμενο Σαββατοκύριακο που θα εκδράμετε εκτός Αθήνας. Θα περάσετε και εσείς καλύτερα, αλλά και η σύζυγος σας που δεν θα σας έχει μέσα στα πόδια της ενώ κάνει δουλειές.


Περισσότερες φωτογραφίες εδώ