Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

10th Atomic Cup Greece

   Με την πραγματοποίηση του δέκατου αγώνα ολοκληρώθηκε την περασμένη Δευτέρα το πρωτάθλημα των Mini-z για την περίοδο 2010-2011. Αν και η τελική κατάταξη είχε κλειδώσει ήδη από το ένατο Cup οι αγωνιζόμενοι έδωσαν για μια ακόμη φορά τον καλύτερο τους εαυτό.

  'Υστερα από τρία προκριματικά την Pole position πήρε ο Κοσμίδης ακολουθούμενος από Περούτσι, Βόβλα, Καρτσακλή και τον Καραφώτα στην πέμπτη θέση εκκίνησης. Ο τελευταίος πρόκειται για το νέο αίμα σε αυτή τη mini κατηγορία και έδειξε να το κατέχει από νωρίς, άσχετα από τη θέση εκκίνησης του.

  Στον δωδεκάλεπτο τελικό δεν έλειψε το θέαμα, οι μάχες πόρτα με πόρτα και τα αναποδογυρίσματα. Τα αυτοκίνητα τερμάτισαν με τη σειρά που ξεκίνησαν αφού όμως προηγήθηκαν αρκετές ανακατατάξεις στον αγώνα. Υπήρξαν στιγμές που οι οδηγοί προσπαθούσαν με κάθε τρόπο να προσπεράσουν  τα προπορευόμενα αυτοκίνητα λες και από την  προσπέραση θα κρινόταν όλο το πρωτάθλημα. Αυτό είναι που εμείς ονομάζουμε πάθος για το συναγωνισμό!

  Ύστερα από αυτό έμεινε μια ευχάριστη αίσθηση αδρεναλίνης και ότι για άλλη μια φορά τα έδωσαν όλα στην πίστα. Μικρή σημασία είχε όπως είπαμε είχε το βάθρο μιας και ο αγώνας είχε μορφή φιλικού. Ωστόσο αναφέρουμε:
1ος) Κοσμίδης Αλέξανδρος
2ος) Περούτσι Βαλέριος
3ος) Βόβλας Δάνης




 Δείτε περισσότερες φωτογραφίες εδώ

Σύντομα κοντά σας με την ανασκόπηση του πρωταθλήματος Atomic Cup που μόλις τελείωσε.