Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

Mini z Fall Classic 2011

 Ο αγώνας Fall Classic πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες στην Καλιφόρνια με τρείς κατηγορίες Mini-z να συμπληρώνονται από τους αγωνιζόμενους παρ' όλη την κακοκαιρία που επικρατούσε στην περιοχή.

Πρώτη καλύτερη η Kyosho EX Class που oi μοναδικές βελτιώσεις που επιτρέπονταν ήταν η τοποθέτηση ρουλεμάν και η χρήση competition ελαστικών Kyosho. Εκεί ο καθένας είχε τη δυνατότητα να κερδίσει απλά χάρη στις οδηγικές του ικανότητες. Ο Tsukada πήρε το προβάδισμα και το διατήρησε κάνοντας ελάχιστα λάθη ακολουθούμενος πολύ κοντά από τον Opi και τον Alex M. να κλείνει την τριάδα του βάθρου.

Λίγο πιο δαπανηρή και γρηγορότερη η κατηγορία Kyosho Cup Class με δυνατότητα χρήσης βελτιωτικών της Kyosho βρήκε τους Tsukada και Opi να κάνουν πάλι το 1-2. Τρίτη θέση για τον Gianno.

Η ημέρα έκλεισε με την κατηγορία GT Stock Class που αποτελεί την elite του αγώνα με οποιαδήποτε βελτίωση να επιτρέπεται. Ο Brian Ma κατέκτησε την πρώτη θέση ακολουθούμενος από τους Ryan και τον ALex M. στην δεύτερη και τρίτη θέση.



Πηγή: kyoshoamerica.com