Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Πρωτάθλημα Αγγλίας 1/12 On Road: Round 4


Ο τέταρτος αγώνας του αγγλικού πρωταθλήματος 1/12 On Road πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Plymouth με όλα τα φαβορί να δίνουν το παρόν.



Stock Class: Το Σάββατο βρήκε τον Olly Jefferies να παίρνει την pole position στον τελικό με τον Andy Griffiths να ακολουθεί πιέζοντας να πάρει την πρώτη θέση. 'Υστερα από 7 λεπτά ο Olly έκανε το λάθος και ο Griffiths πήρε το προβάδισμα μέχρι τον τερματισμό. Από την πέμπτη στην δεύτερη κατάφερε να σκαρφαλώσει ο Chris Kerswell και ο David Spashett πήρε την τρίτη θέση του βάθρου.

Modified Class: Ημέρα Κυριακή με τον Mark Stiles να δοκιμάζει αλλαγές στο set up του και παίρνοντας τα δύο από τα τέσσερα προκριματικά να ξεκινά από την pole position. Απομακρύνθηκε από τα υπόλοιπα αυτοκίνητα στον τελικό, όχι όμως και από τον Olly Jefferies που τον πίεζε συνεχώς. Ωστόσο ο Olly έκανε και εδώ το λάθος ευρισκόμενος εκτός πίστας από χτύπημα στις μπάρες. 'Ετσι ο Stiles κράτησε την πρωτιά χωρίς πια να απειλείται, Andy Griffiths στην δεύτερη θέση και ο Olly με πολύ κόπο ανακτώντας χαμένο έδαφος στην τρίτη.

 Με δύο ακόμα αγώνες να απομένουν και ο Olly Jefferies είναι το φαβορί και για τις δύο κατηγορίες. 'Ενα καλό αποτέλεσμα στον επόμενο αγώνα θα σιγουρέψει τον τίτλο του.



Πηγή: redrc.net