Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Βαθμολογία - Σχoλιασμός Hellenic Mini-z Cup


Στα μισά του πρωταθλήματος με πέντε ακόμα αγώνες να απομένουν,σας παρουσιάζουμε την κατάταξη όπως δημοσιεύθηκε στο Mini-z Racing Club στο facebook.




STOCK CAR CLASS
Κοσμίδης και Βουδούρης έχουν κάνει μια διαφορά ασφαλείας από τους υπόλοιπους οδηγούς παίζοντας πλέον το δικό τους παιχνίδι για την πρωτιά. Ο έμπειρος, Σαριμιχαηλίδης απειλείται στην τρίτη θέση από τον Κούρο και τον Γεωργιόπουλο που έχουν μικρή βαθμολογική διαφορά. Προοπτικές ανόδου παρουσιάζει και ο Πετρούτσι που αν και έχει χάσει τρεις από τους πέντε αγώνες, βρίσκεται ήδη στην έκτη θέση.

STOCK CAR EXPERT CLASS
Εδώ έχουμε τον Πετρούτσι σε καλύτερη μοίρα να έχει το προβάδισμα. Ο Βόβλας αν και έχασε τον πρώτο αγώνα της σεζόν βρίσκεται πλέον στη δεύτερη θέση αλλά αρκετούς βαθμούς παραπίσω. Η τρίτη θέση του Καρτσακλή φαίνεται να μπορεί να διατηρηθεί αν δεν υπάρξουν απρόοπτα.



OPEN CAR CLASS
Στην πιο γρήγορη κατηγορία, δύο απανωτές εγκαταλείψεις του Πετρούτσι έχουν αφήσει τον Κοσμίδη στην πρώτη και τον Καρτσακλή στη δεύτερη θέση ανενόχλητους πλέον. Ο Παρδαλάκης στην τρίτη θέση δείχνει πως μπορεί να τα πάει ακόμα καλύτερα ως το τέλος του πρωταθλήματος. Ανοδική τάση παρουσιάζει και ο Βόβλας. Στην έκτη θέση βρίσκεται ο Χρυσόμαλλος με ελάχιστες μέχρι τώρα συμμετοχές στην κατηγορία. Η Open είναι και η κατηγορία που σίγουρα θα έχει τις περισσότερες ανακατατάξεις ως τον τελευταίο αγώνα.

F1 CLASS
Με τον Παρδαλάκη να έχει τρεις στις τρεις νίκες έχει πάρει το προβάδισμα στην κατάταξη και δεν δείχνει να το χάνει. Ο Βουδούρης δεν θα παραμείνει στη δεύτερη θέση μιας και δεν συμμετέχει στην κατηγορία πλέον. Στην τρίτη θέση κρατιέται ακόμα ο Μπάτρης παρ' όλες τις αναποδιές των τελευταίων αγώνων. Να σημειωθεί πως τέταρτος αγώνας του πρωταθλήματος είναι ακόμα σε εκκρεμότητα.