Σάββατο 26 Μαΐου 2012

F.R.Tι στο καλό γίνεται;



Πολύ καλή ιδέα. Πίστα buggy σε χλωροτάπητα. Φανταστείτε πόσο καλά θα έπαιζε ένα 1/18 off-road.




Το rcdevil.gr πήγε, δοκίμασε και μας μεταφέρει:

"Καταλαβαίνετε ότι δε μπορούσαμε να κρατηθούμε περισσότερο όταν μάθαμε για την ολοκαίνουργια πίστα για ηλεκτρικά buggy και έπρεπε να την δούμε από κοντά! Μπήκαμε στο αμάξι, πήραμε την φωτογραφική και φυσικά το 2wd μας και φύγαμε από Κηφισιά. 


 Μισή ώρα αργότερα παρκάραμε ακριβώς έξω από τις εγκαταστάσεις του Over Action Kids (Τηλ.22960-81180 , κιν.6942988000) το οποίο βρίσκεται στον Κόμβο Μεγάρων αμέσως μετά την είσοδο για το Αυτοκινητοδρόμιο των Μεγάρων στο δεξί σας χέρι. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα τεράστιο παιδότοπο που πλέον διαθέτει και χώρο ειδικά σχεδιασμένο και για τα παιδιά που κρύβουμε όλοι μέσα μας! 


 Οι εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν υπερπλήρες Lounge καφέ, φυλασσόμενο παιδότοπο με προσωπικό επίβλεψης, security στην είσοδο και στο parking αλλά και πλέον την μεγαλύτερη πίστα Astroturf για την κατηγορία 1/10 ηλεκτρικών off road στην Ελλάδα! Η πίστα από την μεταλλική εξέδρα μοιάζει δαιμονικά με λαβύρινθο του Pac Man αλλά όσο παίζεις και βρίσκεις γραμμές καταλαβαίνεις ότι έχει εξαιρετική ροή. 


 Με το rear motor πισωκίνητο μας είδαμε ότι δίχως τα κατάλληλα ελαστικά είναι δύσκολο να πας ακόμα και ευθεία ή να στρίψεις σε σχετικά σφικτές γραμμές ενώ ακόμα και το μοτέρ των 8.5 turns μοιάζει αργό και ξαφνικά αποκτούν νόημα όλα τα setup που έχουμε δει για τα συγκεκριμένα τερέν. Ο Σπύρος, υπεύθυνος του πολυχώρου, μας ενημέρωσε ότι το κόστος προπόνηση θα είναι €10 για όλη τη μέρα με δυνατότητα να ενοικιάσεις και HPI Blitz ενώ το ωράριο λειτουργίας θα είναι:


Δευτέρα-Σάββατο: 17:00 – 00:00
Κυριακή: 10:00 – 00:00"

Περισσότερες φωτογραφίες: εδώ

Πηγή: rcdevil.gr