Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

GC Nano Fair Play Race II


Την περασμένη Τετάρτη πραγματοποιήθηκε στην 8plus  ο δεύτερος αγώνας Fair Play με mini-...μας συγχωρείτε...με dnano και δέκα αγωνιζόμενους να δίνουν δυναμικά το παρόν.



 Αυτή τη φορά η διοργάνωση ήταν ιδιαίτερα χαλαρή μιας και ο αγώνας δεν είχε βαθμολογική σημασία. Με αυτό το γνώμονα αγωνίστηκαν και οι οδηγοί περνώντας το απόγευμα Τετάρτης όσο το δυνατόν πιο ευχάριστα.


Είχαμε δύο σειρές προκριματικών και δύο αντίστοιχα τελικών. Σημαντικό γεγονός των προκριματικών η μεταπήδηση του Βουδούρη στον Α τελικό στέλνοντας τον Κοσμίδη στον Β.



Β Final: Με τον Κοσμίδη να αντιμετωπίζει πρόβλημα αστάθειας στον πίσω άξονα του dnano του προσπαθούσε με σύνεση να διατηρήσει το προβάδισμα που του έδινε η Pole Position. Ο Πετρούτσι κάνοντας του "πλάκα" συνέχιζε μέχρι το 15ο λεπτό να να κατεβάζει το best lap ακόμα και αν ήταν δύο γύρους παραπίσω. Για την τρίτη θέση πάλευαν οι Τουντουλίδου και Νέστωρας με τον δεύτερο τελικά να επικρατεί. Ο άτυχος του αγώνα ήταν ο μικρός Βασίλης Ρήγας που στα μισά του τελικού έμεινε από μπαταρία.

Α Final:Μοναδικός απροπόνητος στον Α τελικό ήταν ο Βουδούρης που ακόμα κι έτσι κατάφερνε να τρυπώνει ανάμεσα στους υπόλοιπους οδηγούς απειλώντας τη θέση τους. Εξαιρώντας τον Dr. Καράμπελα που πήρε το προβάδισμα και απομακρύνθηκε με ασφάλεια, οι υπόλοιποι τέσσερις άλλαζαν συνεχώς θέσεις. Τελικά την άτυπη τριάδα του βάθρου συμπλήρωσαν οι Δημητριάδης
                                    και Σκαλτσάς.

ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ

1) Καράμπελας Νίκος  192 laps
2) Δημητριάδης Μιχάλης 184 laps
3) Σκαλτσάς Ανδρέας 178 laps
4) Βελαώρας Τάσος 178 laps
5) Βουδούρης Δημήτρης 175 laps
6) Κοσμίδης Αλέξανδρος 169 laps
7) Πετρούτσι Βαλέριος 165 laps
8) Νέστωρας Λάμπρος 144 laps
9) Τουντουλίδου Βίκυ 141 laps
10) Ρήγας Βασίλης 79 laps

ΤΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ

- στην 8plus οι συμμετοχές δεν πέφτουν κάτω από 10plus
- το fairplay του Ρήγα
- ο ανταγωνισμός στον Α τελικό
- ο speaker
- o καινούριος "τοίχος" του Gamers Club (δείτε photos)
- τα μετάλλια του fairplay
- οι νέες συμμετοχές

ΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ

- Τι;