Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Τo mini maniaX ευχαριστεί τους...




...τους ανθρώπους και φορείς που συνέβαλλαν ώστε ο αγώνας να προβληθεί και να πραγματοποιηθεί όπως αρμόζει σε ένα ετήσιο Event. Συγκεκριμένα...






Το κατάστημα Gamers Club για τη διάθεση της πίστας, του εξοπλισμού της και του χώρου των pits για την καλύτερη εξυπηρέτηση των αγωνιζομένων. Επίσης για το δώρο που μας παρείχε προς έναν τυχερό αγωνιζόμενο. Ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν για το All Stars Championship που ξεκινά στις 29/9/2012 αλλά και για το GC Nano Champ που κοντεύει να ολοκληρωθεί.


Το rc-world.gr για τo promotion του αγώνα από τις αρχές Αυγούστου, τη live μετάδοση του με δύο HD κάμερες αυτή τη φορά και τη βιντεοσκόπηση των τελικών. Σύντομα on-line!

Το rcdevil.gr και το Mini-z Racing Club που για άλλη μια φορά φιλοξένησαν το θέμα στη σελίδα τους για ακόμα καλύτερη ενημέρωση των ενδιαφερομένων.


Τις διευθύνσεις των καταστημάτων Model Shop και Rc Planet που σαν πυρήνες άνθησης του Mini-z έδωσαν δυναμικά το παρόν. Από τη μεριά μας ευχόμαστε καλή επιτυχία στους αγώνες που θα διοργανώσουν στο άμεσο μέλλον. Πρώτος αγώνας Model Shop Championship: 22/9/2012.



Την Αγγελική Σταυροπούλου & Καρβούνη Ανδριάνα για την φωτογραφική κάλυψη του αγώνα και την Έρη Ντάσιου για την απονομή των επάθλων στους νικητές (τελικά είναι free; Μάθαμε;)


Όλους τους αγωνιζόμενους που παρευρέθηκαν, αγωνίστηκαν με έπαθλο τη διασκέδαση και μας αποχαιρέτησαν με ένα πλατύ χαμόγελο. Είμαστε σίγουροι ότι το ευχαριστηθήκατε.


Τους θεατές που ήρθαν να στηρίξουν τους αγωνιζόμενους, τη διοργάνωση και να τους χαρίσουν ένα ζεστό χειροκρότημα για τη θέση που πήραν από την 11η μέχρι και την 1η.


Όλους εσάς που μας παρακολουθήσατε ζωντανά από το σπίτι και ελπίζουμε την επόμενη φορά (περίπου σε έναν χρόνο) να σας έχουμε και κοντά μας.


Report Coming Soon...