Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Mini-z F1 Stock Fun Race @ Gamers Club


Έχοντας ήδη καταφέρει να αναδείξει μέχρι τώρα τα dnano από το μηδέν, το Gamers Club ρίσκαρε να ξυπνήσει από το λήθαργο μια ακόμη αγαπημένη κατηγορία, την Mini-z F1.



Η ανταπόκριση των ιδιοκτητών F1 ήταν άμεση με αποτέλεσμα εχθές, Δευτέρα 28 Ιουνιαρίου, να πραγματοποιείται φιλικός αγώνας στην 8 Plus Z με 5 συμμετοχές.


Η μία ώρα προκριματικού με το best lap να μετράει, βρήκε τον Πετρούτσι να γράφει χρόνο σχεδόν 1sec καλύτερο από τους υπόλοιπους παίρνοντας την Pole Position. Πίσω του βρέθηκε ο Σαριμηχαηλίδης, στην τρίτη θέση ο Δημητριάδης και στην τέταρτη ο Βασίλης Καλέας που μας ήρθε από την Κόρινθο.

Ο Γεωργιόπουλος δεν μπορούσε να γράψει χρόνους λόγω transponder και έτσι στο πνεύμα της Formula 1, εκκίνησε από τα pits. Ο 20λεπτός τελικός θα έδινε χρόνο σε όλους να κάνουν μια καλή προσπάθεια.


Στη μάχη της πρώτης θέσης βρέθηκαν οι Πετρούτσι και Δημητριάδης. Πίσω τους βρέθηκε ο Σαριμηχαηλίδης στην τρίτη. Ο Γεωργιόπουλος πέρασε τον Καλέα, ωστόσο δεν φαινόταν να μπορεί να πλησιάσει το Σαριμηχαηλίδη.


Κι ενώ στο δέκατο περίπου λεπτό ο Δημητριάδης εξασφάλιζε την πρώτη θέση και το βάθρο άρχισε να είναι ξεκάθαρο, ένα σπάσιμο του Σαριμηχαηλίδη τον έστειλε στην τελευταία θέση. Αλλά ας  μην ξεχνάμε, ήταν αγώνας F1 και οι επισκευές επιτρέπονταν. Το αυτοκίνητο μπήκε στα pits επισκευάστηκε, και ξαναρίχτηκε στη μάχη.

Πέρασε τον τέταρτο, Καλέα και όδευε προς τον Γεωργιόπουλο, με 6 γύρους διαφορά και 3 λεπτά υπόλοιπο χρόνου. Θα τα κατάφερνε;

Λίγο η γρήγορη οδήγηση, λίγο κάτι ατυχήματα του Γεωργιόπουλου λίγο η δυνατή πίστη από τον Σαριμηχαηλίδη τον έφερε ξανά στην τρίτη θέση μόλις 30sec πριν την καρώ σημαία κάνοντας τους Βόβλα και Κοσμίδη να πανηγυρίζουν γι αυτή τη μάχη λες και ήταν στην Monza.


ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ

1) Δημητριάδης Μιχάλης 176Laps
2) Πετρούτσι Βαλέριος 173Laps
3) Σαριμηχαηλίδης Βασίλης 142Laps
4) Γεωργίοπουλος Γιάννης 141Laps
5) Καλέας Βασιλης 130Laps

ΤΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ

- που ο Καλέας ήρθε από την Κόρινθο για αγώνα. Σας θυμίζει κάποιον;
- το fairplay των οδηγών (καλά αν ήθελαν ας χτύπαγαν και θα έπαιρναν τα spoiler στο χέρι)
- που ξαναείδαμε φόρμουλες μετά από τόσο καιρό σε αγώνα
- που ακόμα και καθημερινές ο αγώνας έχει τη φάση του

ΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ

- κενό εδάφιο

RACE GOSSIP

- έσπασε και ο Γεωργίοπουλος στον τελικό αλλά φυσικά επισκεύασε το μονοθέσιο του