Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

Μια προπόνηση λίίίγο πιο επίσημη...


Δεν είναι λίγες οι Παρασκευές όπου στις πίστες mini-z ανά την Αττική μαζεύονται οδηγοί για παιχνίδι, αριθμός των οποίων θα ήταν ικανοποιητικός ακόμα και για αγώνα.



Έτσι λοιπόν για την περασμένη Παρασκευή καλέσαμε ορισμένους φίλους στο Model Shop για έναν άτυπο αγώνα με σκοπό την καλοπέραση και μόνο. Μαζευτήκαμε 6 νοματαίοι, είπαμε δυο λογάκια για το format του αγώνα και τα 30 λεπτά ελεύθερων δοκιμών ξεκίνησαν με το best lap να καθορίζει τη σειρά εκκίνησης του 20λεπτου τελικού.

Την Pole Position πήρε ο Τιράντι με χρόνο 0,2sec χαμηλότερο από τον δεύτερο, Γλεντζάκη. Ο Βουδούρης, στην πρώτη του επαφή με την πίστα έκανε τον τρίτο καλύτερο χρόνο και ο Γεωργιόπουλος έφτασε μέχρι την τέταρτη θέση της εκκίνησης. Πέμπτη θέση για τον Κοσμίδη με υψηλό best lap καθώς το αυτοκίνητο του είχε θεματάκια ρυθμίσεων και τελευταίος ο Χατζής που δικαιολογείται λόγω...νεαρού ηλικίας.

Οι οδηγοί προειδοποιήθηκαν πως αν στην πρώτη στροφή της εκκίνησης γίνονταν όλοι..."ένα" θα την επαναλάμβαναν όσες φορές θα χρειαζόταν. Έτσι λοιπόν εκκίνησαν υποδειγματικά κάνοντας ένα όμορφο τραινάκι στον πρώτο γύρο. Χρειάστηκαν ορισμένα λεπτά ώστε ο Γλεντζάκης να πάρει το προβάδισμα και να το κρατήσει με ασφάλεια. Ακολουθούσε ο Τιράντι με τον Βουδούρη πολύ κοντά του στην τρίτη θέση.

Ένα τουμπάρισμα του Τιράντι και μεγάλη καθυστέρηση από τον ξετουμπαριστή (πρώτη φορά στο καθήκον) έδωσαν την ευκαιρία στον Βουδούρη να τον περάσει. Ο Γεωργιόπουλος με πολύ σταθερή οδήγηση κρατούσε την τέταρτη θέση από την οποία ξεκίνησε. Λίγο πιο πίσω υπήρξε μάχη μεταξύ Χατζή και Κοσμίδη με τον πρώτο τελικά να επικρατεί.

ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ

1) Γλεντζάκης Ανδρέας 210Laps
2) Βουδούρης Δημήτρης 207Laps
3) Τιράντι Βασίλης 204Laps
4) Γεωργιόπουλος Γιάννης 197Laps
5) Κοσμίδης Αλέξανδρος 176Laps
6) Χατζής Άγγελος 169Laps

RACE GOSSIP

- τελευταίος αγώνας για το Mosler του Γεωργιόπουλου