Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Exceed RC Mini MadBeast 1/18


Μπορεί στη χώρα μας (μόνιμα ή προσωρινά) τα 1/18 αγωνιστικά να αποτελούν μια ευχάριστη ανάμνηση και μόνο, ωστόσο στη αγορά κυκλοφορούν συνεχώς νέα RTR πακέτα σε αυτή την κλίμακα.




Αυτή τη φορά σκυτάλη παίρνει η Exceed RC με το MadBeast. Πρόκειται για ένα Monster Truck με αρκετά εφόδια για να προσφέρει στον οποιονδήποτε οδηγική απόλαυση από το σαλόνι του σπιτιού και την αυλή του, μέχρι και σε μία κανονική off road πίστα.

Πρόκειται για ένα 4WD σασί, ευκολοδήγητο και ιδιαίτερα ανθεκτικό σε χτυπήματα και συνεχόμενο παιχνίδι. Διαθέτει brushed μοτέρ και esc τα οποία τροφοδοτούνται από μπαταρία Lipo 2S 1100mah και 15C. To σύστημα τηλεκατεύθυνσης είναι προεγκατεστημένο μειώνοντας έτσι το χρόνο μεταξύ ανοίγματος κουτιού και εξόρμησης, αλλά και προφυλάσσοντας από ανεπιθύμητες παρεμβολές.

Διατίθεται σε μια μεγάλη γκάμα αποχρώσεων λεξάν και είναι εξοπλισμένο με μαλακής γόμας ελαστικά που το κάνουν ικανό να "πατάει" σε κάθε λογής επιφάνεια. Σε αντίθεση με υπόλοιπα αυτοκίνητα της κατηγορίας διαθέτει κλειστά ρουλεμάν σε όλο το σύστημα μετάδοσης μειώνοντας τις τριβές και κερδίζοντας σε ταχύτητα.

Το μόνο μειονέκτημα που εντοπίσαμε είναι η έλλειψη αμορτισέρ λαδιού, αλλά με ένα πακέτο τόσο πλήρες και ποιοτικό, ας μην τα θέλουμε και όλα δικά μας...


Πηγή: nitrorcx.com