Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

Kyosho Plazma LM GTP series


Η Kyosho Αμερικής ανακοίνωσε την κυκλοφορία μιας σειράς Pan Cars διαφορετικά από τα υπόλοιπα, φιλικά στους πιο αρχάριους οδηγούς και κυρίως, σε έκδοση Ready to Run.



H κλίμακα παραμένει 1/12 και ο σχεδιασμός του σασί βασίζεται στο αγωνιστικό κιτ, Plasma Ra. Ωστόσο το μεταξόνιο έχει επιμηκυνθεί και για πιο ήπια οδική συμπεριφορά αλλά και για να ταιριάζει εύκολα στα καπάκια Le Man, όπως το Porsche 962.
Η εμπρός ανάρτηση μπορεί να δεχθεί το μεγάλο εύρος ρυθμίσεων του competition σασί ενώ στο πίσω μέρος χρησιμοποιείται μεταλλική βάση μοτέρ που καταλήγει σε διαχύτη για λόγους αεροδυναμικούς και εμφάνισης.

Τα ρεαλιστικά ζαντολάστιχα είναι κολλημένα και διαθέσιμα μαζί με το αυτοκίνητο, συνεπώς κανείς δεν θα χρειαστεί να ψάξει για να τα βρει στην αγορά.

Όπως προαναφέραμε, το Plazma LM GTP έρχεται σε έκδοση RTR, συνεπώς εμπεριέχει σύστημα τηλεκατεύθυνσης, servo τιμονιού και brushed μοτέρ με το αντίστοιχο speed control. Όσο για μπαταρία, μια Lipo 2S 2200mah φροντίζει να "ξυπνάει" το brushed moter διατηρώντας ταυτόγχρονα το συνολικό βάρος σε χαμηλά επίπεδα.






Πηγη: kyoshoamerica.com