Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Φωτογραφίζουμε Leopards @ RC Manos


Σε μια πρόσφατη επίσκεψη στο κατάστημα Rc Manos στο Αιγάλεω είχαμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά την πρόσφατη παραλαβή σε μοτέρ της εταιρίας Leopard.



Τραβώντας ορισμένες φωτογραφίες τα ηλεκτρικά αυτά αριστουργήματα, ο Μάνος Τερεζάκης μας έλυσε και μερικές απορίες σχετικά με τα μοτέρ της Leopard.

- Γιατί να προτιμήσω το Leopard από ένα φθηνό κινέζικο μοτέρ;

- Η βασική διαφορά είναι ο βαθμός απόδοσης των μοτέρ. Ενώ ένα φθηνό μοτέρ έχει βαθμό απόδοσης περί το 80%, ένα αντίστοιχο της Leopard αγγίζει το 90%. Αυτό σημαίνει πως υπάρχουν λιγότερες απώλειες ενέργειας σε τριβές και ωμική αντίσταση με αποτέλεσμα η μπαταρία μας να ζορίζεται λιγότερο και να διαρκεί περισσότερο.

- Σε τι γάστρα μπορώ να χρησιμοποιήσω ένα μοτέρ της Leopard;

- Υπάρχει ποικιλία ικανή να καλύψει ένα μεγάλο εύρος σκαφών. Μικρά μοτέρ για γάστρες 60cm μέχρι μεγαλύτερα μοτέρ ικανά να κινήσουν γρήγορα ένα σκάφος μήκους 1m, όπως το Outlaw της Thunder Tiger.



- Γιατί το cooling jacket πωλείται ξεχωριστά;

- Επειδή κάποιος αγοραστής μπορεί να διαθέτει ήδη cooling jacket για το μοτέρ που επιθυμεί, μπορεί με αυτόν τον τρόπο να απαλλαχτεί από το επιπλέον αυτό κόστος. Επίσης, τα μοτέρ της Leopard μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σε αυτοκίνητα, ιδίως αυτά που το εμπρόσθιο και το πίσω plate τους δεν φέρει τρύπες και είναι καλύτερα προστατευμένα από τη σκόνη.

- Πως ξέρω ότι το μοτέρ είναι ολοκαίνουριο;

- Η συσκευασία τους είναι σφραγισμένη, γεγονός που εξασφαλίζει ότι ποτέ δεν ανοίχτηκε ύστερα από την κατασκευή του στο εργοστάσιο.


Όσοι λοιπόν επιθυμείτε ένα αξιόπιστο μοτέρ για αγωνιστική ή μη, χρήση, τότε αξίζει να επισκεφθείτε το κατάστημα Rc Manos ή ακόμα να ρίξετε μια ματιά στη σελίδα του για να γνωρίσετε καλύτερα το κύρος της επωνυμίας "Leopard".