Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Αγωνιστικό πρόγραμμα Οκτωβρίου 2013

Μπήκε ο Οκτώβρης και ξεχάσαμε το πιο σημαντικό. Το που και πότε θα τρέξουμε με τα mini-z μας και αυτό το μήνα. Έξι αγώνες δεν θα αφήσουν τα δάχτυλά σας να κρυώσουν, αλλά και τα δικά μας χωρίς να γράφουν και να φωτογραφίζουν.




4/10 Φιλικός Mini-z F1 @ Model Shop: Μην τα ξαναλέμε, πατήστε εδώ για περισσότερες πληροφορίες.



5/10 Mini-z Tunning Masters Round 4: Στην 8 Plus Z στον Κορυδαλλό η εκκίνηση θα δοθεί στις 13:00 και αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί τις πρώτες απογευματινές ώρες. Ο καλύτερος τρόπος να μην χάσετε και το Σαββατιάτικο καφεδάκι. Δηλώσεις συμμετοχής εδώ.



12/10 Hellenic Mini-z Cup Round 2: Ύστερα από τον επιτυχημένο πρώτο αγώνα με 11 συμμετοχές, το πρωτάθλημα του rcXtreme Race Park στα Σπάτα συνεχίζεται με τον δεύτερο γύρο και ώρα εκκίνησης 17:30. Μπορεί να χάνετε ύστερα το Σαββατιάτικο καφεδάκι αλλά η παραθαλάσσια και πανέμορφη Αρτέμιδα είναι δίπλα για βραδινή βόλτα.

19/10 Mini-z All Stars Champs Round 2: Ξανά στον Κορυδαλλό και στο Gamers Club, αυτή τη φορά με λιγότερα γκάζια και μεγαλύτερο ανταγωνισμό. Ο κανονισμός με τα optionals έχει γίνει πιο ελαστικός οπότε αν "φοράτε" Atomic, PN Racing, 3Racing, TRP Scale ή οτιδήποτε άλλο, μπορείτε άνετα να λάβετε μέρος. Ας μην ξεχνάμε, 13 συμμετοχές στον προηγούμενο αγώνα!

26/10 Model Shop Champs Round 2: Ποιον ξεχάσαμε; Α ναι! Τον δεύτερο αγώνα του πρωταθλήματος mini-z στην περιοχή του Βύρωνα. H ελαφριά τροποποίηση των κανονισμών έφερε σημαντικές αλλαγές στον πρώτο γύρο (Link) και ελπίζουμε η συνέχεια να είναι εξίσου ανατρεπτική. Εκκίνηση δοκιμαστικών στις 17:00 και λήξη το πολύ στις 19:30. O Φούρναρης τους τρέχει πολύ!

30/10 Mini-z F1 Champs Round 4: O μήνας κλείνει με την πανέμορφη κατηγορία των F1. Το πρωτάθλημα του Gamers Club μάλλον θα είναι το πρώτο με Mini-z F1 που έστω και με λίγες συμμετοχές θα καταφέρει να ολοκληρωθεί και να αναδείξει πρωταθλητή, στη χώρα μας.