Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

Dromida 1/18 Off Road Cars - Video

Είναι γεγονός ότι η κλίμακα 1/18 είναι η πιο οικονομική για την εισαγωγή ενός αρχάριου στο χώρο των τηλεκατευθυνόμενων. Η εταιρία Revell, γνωστή για τα στατικά συναρμολογούμενα μοντέλα της, δημιούργησε μια θυγατρική με το όνομα Dromida μέσω της οποίας χτυπά την αγορά με τρία νέα off road μοντέλα.

Πρόκειται για ένα σασί, απλό, λειτουργικό, χωρίς πολλές ρυθμίσεις το οποίο κυκλοφορεί σε τρεις διαφορετικές εκδόσεις. Μια έκδοση buggy (MX4.18), μια έκδοση monster truck (MT4.18) και μία short course (SC4.18) οι οποίες προκύπτουν αλλάζοντας καπάκι και τροχούς.


To πακέτο έρχεται RTR με σύστημα τηλεκατεύθυνσης στα 2.4ghz, brushed μοτέρ 370class, αδιάβροχη μονάδα δέκτη-speed control και μπαταρία nimh 7.2v. Για την μπαταρία το πακέτο εμπεριέχει φορτιστή ενώ επίσης παρέχονται και αλκαλικές μπαταρίες για την τηλεκατεύθυνση.


Το αυτοκίνητο από το κουτί του χωρίς καμία βελτίωση αναπτύσσει ταχύτητα 32km/h. Καθόλου άσχημα για έναν αρχάριο. Τέλος η τιμή του δεν ξεπερνά τα 75 ευρώ, γεγονός που το κάνει best value for money πακέτο.













 Πηγή: dromida.com