Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Αλλαγή Γραμματείας στο RcXtreme Race Park


Η διεύθυνση του καταστήματος RcXtreme Race Park μας ενημέρωσε για μια ριζική αλλαγή που ετοιμάζει αυτό τον καιρό και μάλιστα με μια υπέρ προσφορά που δεν θα αφήσει κανέναν αγωνιζόμενο αδιάφορο.



Η ριζική αλλαγή αυτή τη φορά αφορά στην γραμματεία της Kyosho η οποία χρησιμοποιείται από το εν λόγο κατάστημα για πάνω από 4 χρόνια στο πρωτάθλημα Hellenic Mini-Z Cup και ο λόγος είναι πως η συγκεκριμένη γραμματεία της Kyosho παρουσιάζει προβλήματα στην καταμέτρηση γύρων.

"Την γραμματεία της Kyosho (IC TAG Lap Counter Home Edition) την χρησιμοποιούν και οι υπόλοιπες πίστες (Βύρωνα & Κορυδαλλό) που διοργανώνουν αγώνες και σε όλες έχουν αναφερθεί προβλήματα καταμέτρησης γύρων, έτσι λοιπόν το RcXtreme Race Park ενημερώνει τους αγωνιζόμενους του πρωταθλήματος Hellenic Mini-Z Cup πως από τον Φεβρουάριο του 2014 όπου θα διεξαχθεί ο 6ος αγώνας του πρωταθλήματος του θα χρησιμοποιεί την γραμματεία RCM της Robitronic η οποία χρησιμοποιείτε στους περισσότερους αγώνες του εξωτερικού.

Το κατάστημα RcXtreme Race Park προσπαθώντας πάντα να κάνει το καλύτερο για τον αγωνιζόμενο ανακοινώνει και μια προσφορά για την αλλαγή των Transponder που θα χρειαστούν της εν λόγο γραμματείας και η οποία έχει να κάνει με την προ παραγγελία αυτών.

Έτσι λοιπόν όποιος αγωνιζόμενος ενδιαφέρεται για την απόκτηση ενός καινούριου Transponder της Robitronic μπορεί να κάνει την προ παραγγελία του περνώντας από το κατάστημα RcXtreme Race Park και καταβάλλοντας το ποσό των 22¤ αντί των 30¤ που θα στοιχίζει κανονικά.


Η προσφορά αυτή ισχύει έως και 31 Δεκεμβρίου 2013.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την γραμματεία της Robitronic μπορείτε να επικοινωνήσετε με το RcXtreme Race Park στο τηλέφωνο: 2106622697"