Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

Turnigy Small Bolt στον πάγκο του mini maniaX


Εδώ και καιρό είχαμε σταμπάρει αυτό το το micro hydro boat σε κατάστημα και του εξωτερικού, ωστόσο δεν παίρναμε την απόφαση να το "χτυπήσουμε".




Λίγο πριν γίνει λοιπόν το σχετικό βήμα, μεσολάβησε το κατάστημα Rc Manos ώστε να το αποκτήσουμε από Έλληνα ιδιώτη ναυτομοντελιστή, όχι τόσο για τη μείωση του κόστους, αλλά την πιο γρήγορη παραλαβή του, αλλά και να έχουμε την δυνατότητα να το δούμε από κοντά και να το περιεργαστούμε πριν την αγορά του. 

Έτσι κι έγινε. Το Small Bolt της Turnigy βρίσκεται πλέον στον πάγκο του mini maniaX σε μορφή ARTR καθώς του λείπουν τα ηλεκτρονικά για να πλεύσει. Διαθέτει ωστόσο τοποθετημένο το σχετικό hardware(πηδάλιο, strut, άξονα, και stabilizer fin) βγάζοντας μας από τον κόπο της τοποθέτησης τους.

Το μήκος της γάστρας του είναι 380mm, ίδιο με το Alpha Mini Mono που ήδη διαθέτουμε. Συνεπώς το combo που θα χρησιμοποιηθεί θα είναι ολόιδιο: 2040 Leopard Brushless μοτέρ στα 4800kv με 40Α Ace RC marine speed control. Ένα micro servo της Turnigy για το πηδάλιο και το Small Bolt θα είναι έτοιμο να δείξει τις αρετές του.

Ευελπιστούμε η πρώτη δοκιμή να γίνει μέσα στο Γενάρη. Οπότε μείνετε συντονισμένοι για μια πλήρη photo-video παρουσίαση. Προς το παρόν, δείτε λεπτομερώς τι σκάφος έχει κατασκευάσει η Turnigy...