Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Αγωνιστικό πρόγραμμα Απριλίου 2014

Τι και αν ο Απρίλιος περιλαμβάνει τις εορτές του Πάσχα και την μαζική εγκατάλειψη της Αθήνας με προορισμό χωριά, νησιά και εξοχικά, οι πίστες (και οι θάλασσες) κρατούν το αγωνιστικό ενδιαφέρον γύρω από τις micro κατηγορίες αμείωτο και αυτό το μήνα.



- 5/4 Mini-z All Stars Championship Round 8: Μεσημεριανός αγώνας στο Gamers Club με ώρα εκκίνησης στις 14:00 με ακόμα ένα πρωτάθλημα να οδεύει προς το τέλος του. Φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου με βάση την μέχρι τώρα βαθμολογία ο Τάσος Βελαώρας.


- 5/4 Slot Cars Championship Group C Round 6: Τελευταίος αγώνας για την κατηγορία αυτό το Σάββατο στην πίστα του Hellenic Slot Car Club και για να δούμε ποιος θα το πάρει το πρωτάθλημα. Εκκίνηση στην ολοκαίνουρια πίστα στις 17:30



- 8/4 Mini-z F1 Champs Round 3: Τρίτη απόγευμα ο τρίτος αγώνας με μονοθέσια Mini-z στο Gamers Club με ώρα εκκίνησης δοκιμαστικού στις 19:00. Πότε λίγοι, πότε πολλοί, οι φανατικοί της κατηγορίας κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον του πρωταθλήματος.


- 12/4 Hellenic Mini-z Cup Round 7: Περνάμε στα Σπάτα το μεθεπόμενο Σάββατο και το rcXreme Race Park που για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά διοργανώνει πρωτάθλημα με Mini-z. Τεχνικός έλεγχος και εκκίνηση αγώνα στις 17:30



-13/4 Sweep Challenge 1/12 Round 4: Η αγαπημένη μας κατηγορία με αυτοκίνητα 1/12 "τρέχει" στις 9:30 στο RC Ring στο Κορωπί. Η πίστα πλέον έχει όχι μόνο πιο σφιχτή διαγράμμιση αλλά και αυτή την πράσινη τσόχα να την ορίζει κάνοντας την οδήγηση πιο ξεκούραστη στο μάτι και απολαυστική.


- 13/4 Alpha Mini Mono Championship Round 2: Ο δεύτερος αγώνας με micro rc boats ξεκινά την Κυριακή στις 10:00 με τη φιλοδοξία να πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Σταδίου. Αν βέβαια οι λίμνες δεν γεμίσουν με νερό, πιθανότατη τοποθεσία είναι πάλι η παραλία της Ελευσίνας. Η διοργάνωση σίγουρα θα ανακοινώσει λεπτομέρειες την ερχόμενη εβδομάδα.

- 19/4 Mini-z Tunning Masters Round 3: Ο αγώνας με open αυτοκίνητα στο Gamers Club πραγματοποιείται το Μ. Σάββατο στις 13:30. To πάνω χέρι εδώ δείχνει να έχει πάρει ο Κυρίτσης, ωστόσο ακολουθείται βαθμολογικά από "δυνατά τιμόνια" που ακόμα και αν πάρει το πρωτάθλημα, θα έχει ιδρώσει για να το πετύχει.

- 26/4 Attica Mini-z Cup Round 2: Η διοργάνωση έλαβε αρκετά feedbacks από τους αγωνιζόμενους για το συγκεκριμένο πρωτάθλημα και αναμένονται μερικές βελτιώσεις του διαδικαστικού του αγώνα για την καλύτερη εξέλιξη του. Ο δεύτερος γύρος πραγματοποιείται στις 17:00 στην πίστα του Model Shop στον Βύρωνα.



- 26/4 Sweep Challenge 1/12 Round 5: Το RC Ring κλείνει αγωνιστικά τον μήνα με τον πέμπτο αγώνα για την κατηγορία 1/12. Εκκίνηση προκριματικών στις 17:30.


Πηγές: rcring.gr
           model-shop.gr
           gamersclub.gr
           rcmanos.gr
           rcxtreme.gr
          creativehobby.gr