Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Free Training Days από το RcXtreme Race Park



Όπως πριν από λίγες μέρες μας είχε τάξει, το rcXtreme Race Park ανακοίνωσε μια πολύ ενδιαφέρουσα είδηση για όλους τους οδηγούς mini-z.




"Το Καλοκαίρι πλησιάζει κι όπως κάθε Χρόνο έτσι κι εφέτος το RcXtreme Race Park έχει για τους οπαδούς του Mini-Z μια έκπληξη.

Τις προηγούμενες Χρονιές το εν λόγο κατάστημα πρόσφερε κάποιες δωρεάν προπονήσεις στους κατόχους Mini-Z αυτοκινήτων στις πίστες που διαθέτει.

Έτσι λοιπόν για φέτος η προσφορά του καταστήματος RcXtreme Race Park, το οποίο για όποιον δεν γνωρίζει βρίσκεται στα Σπάτα στην οδό Κολοκοτρώνη 26, είναι οι λεγόμενες Free Training Days.

Όπως πολύ καλά καταλάβατε κάποιες ημέρες θα μπορείτε να κάνετε την προπόνηση σας εντελώς ΔΩΡΕΑΝ στις πίστες Mini-Z του RcXtreme RacPark χωρίς να χρειάζεται να έχετε κάρτα μέλους.

Οι Free Training Days θα αλλάζουν μεταξύ τους ανά διαστήματα και αυτό θα ανακοινώνετε μέσα από το Facebook του καταστήματος και φυσικά από το κεντρικό Saitτου RcXtreme Race Park.

Για τον μήνα Ιούνιο οι Free Training Days θα είναι κάθε Παρασκευή και αρχίζουν από τις 6/6/2014.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις Free Training Days μπορείτε να καλέσετε στο τηλέφωνο του καταστήματος 2106622697 ή μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω της σελίδας του στο Facebook."