Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Αγώνες και καλοπέραση στο Hellenic Slot Car Club


Την επίσημη ανακοίνωση μας απέστειλε το Creative Hobby για τα πλάνα του σχετικά με φιλικούς αγώνες τις επόμενες εβδομάδες.



Άλλα επειδή ίσως κάποιοι είναι προσκολλημένοι στο μοντελισμό και πέρα από αυτόν δε βλέπουν, η διοργάνωση δίνει το ερέθισμα για δραστηριότητα πέρα από το grip, το best lap, το traction roll κλπ...κλπ!

"Historic LMP & 6h endurance GT NSR


Καλημέρα και καλή εβδομάδα.
Μπαίνουμε στην τελική ευθεία πριν από την λήξη της πρώτης περιόδου της χρονιάς.
Θα διεξαχθούν δυο αγώνες πριν από την αντικατάσταση της τετραπλής πίστας, που θα δώσει την θέση της στις πίστες rally για την καλοκαιρινή (δεύτερη) περίοδο.

Το Σάββατο 24/5/2014 θα πραγματοποιηθεί αγώνας με αυτοκίνητα ιστορικά πίστας, κατηγορία που θα αποτελέσει το τρίτο πρωτάθλημα για το 2014 αμέσως μετά τα rally.
Οι περισσότεροι από εσάς γνωρίζετε το βασικό κορμό των κανονισμών και ο αγώνας είναι μια ευκαιρία για όλους να δοκιμάσουμε και να βγάλουμε συμπεράσματα, ώστε να οριστικοποιήσουμε τους κανονισμούς. Ως εκ τούτου στον αγώνα μπορείτε να αγωνιστείτε με περισσότερα από ένα αυτοκίνητα (στα πλαίσια όμως της μιας συμμετοχής).
Νεραντζής και Νισκό είναι διατεθειμένοι μετά την λήξη του αγώνα να «διαγωνιστούν» και να «συνεργαστούν» στην δοκιμασία του ψησίματος… Όσοι λοιπόν από εσάς θέλουν και μπορούν να παραμείνουν στην παρέα μας για φαγοπότι, σας παρακαλώ ενημερώστε με ώστε να μπορέσω να το οργανώσω όσο το δυνατόν καλύτερα!!! Οι «μάγειροι» θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους αφιλοκερδώς και το μόνο που θα επιβαρυνθούν οι παραβρισκόμενοι θα είναι το κόστος των φαγητών…

Μια εβδομάδα μετά και συγκεκριμένα την Κυριακή 1/6/2014 θα πραγματοποιηθεί ο 6ωρος αγώνας Endurance με αυτοκίνητα GT NSR. Θα ήθελα και για αυτόν τον αγώνα τις συμμετοχές σας ώστε να δημιουργήσουμε το ταχύτερο δυνατό τις τέσσερις ομάδες. Υπάρχει και η σκέψη αυτός ο αγώνας να μην γίνει Κυριακή αλλά Σάββατο και γι’ αυτό θα ήθελα να με ενημερώσετε, για το τι προτιμά ο καθένας σας."