Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Φιλικός Ιστορικών slot αυτοκινήτων πίστας @ Creative Hobby


Μια ενδιαφέρουσα κατηγορία αυτοκινήτων είχαμε την ευκαιρία να δούμε και να δοκιμάσουμε το περασμένο Σάββατο στο Creative Hobby στην Πεντέλη υπό μορφή μάλιστα κανονικού αγώνα.



Ήταν ένα καλό δοκιμαστικό προκειμένου να βγουν ορισμένα χρήσιμα συμπεράσματα και να οριστούν στο προσεχές διάστημα οι πλήρεις κανονισμοί για το πρωτάθλημα αυτής της κατηγορίας που ξεκινά το Σεπτέμβρη.

Δώδεκα συμμετοχές έδωσαν το παρόν και είχαμε μάχες σε όλα τα μήκη και πλάτη της γενικής κατάταξης. Σημαντική η απουσία οδηγών "πολυβόλων" όπως Androvich και αφοί Κουλουρίδη που αναμενόμενη συμμετοχή τους το Σεπτέμβριο θα ανεβάσει ακόμα υψηλότερα το επίπεδο ανταγωνισμού.

Μέχρι να ξεκινήσει το σχετικό πρωτάθλημα όμως, θα διεξαχθεί πρωτάθλημα Rally σε διαφορετικές πίστες που θα στηθούν σε μερικές ημέρες στο χώρο του Creative Hobby. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα μας.

Ύστερα από τον αγώνα πραγματοποιήθηκε και το σχετικό ψήσιμο και τσιμπούσι όπως είχε ανακοινωθεί, στον πανέμορφο προαύλιο χώρο του Creative και με θέα...όλη την Αθήνα!