Τρίτη, 3 Ιουνίου 2014

3ος αγώνας Ενιαίου Alpha Mini Mono την Κυριακή


Ήστερα από αρκετές εβδομάδες το ιδιωτικό ενιαίο πρωτάθλημα με micro ηλεκτρικά σκάφη που διοργανώνει το κατάστημα RC Manos επανέρχεται να...ταράξει τα νερά!"Την Κυριακή 8 Ιουνίου στις 9:30 το πρωί, θα γίνει στην Ελευσίνα ο τρίτος αγώνας του ενιαίου για σκάφη Alpha Mini Mono.

Σε αυτό τον αγώνα θα υπάρξει μία μικρή αλλαγή στον τρόπο υπολογισμού των αποτελεσμάτων. Για τη διαμόρφωση της τελικής κατάταξης θα υπολογίζονται οι δύο καλύτερες θέσεις και όχι τα δύο καλύτερα γυρολόγια.

Μέχρι τώρα το άθροισμα των γύρων των δύο καλύτερων προσπαθειών έδινε τον νικητή. Στον επόμενο ο νικητής θα βγαίνει από τις δύο καλύτερες θέσεις.

Σε περιπτώσεις ισοβαθμίας θα μετριέται, όπως και πριν, το αποτέλεσμα και της τρίτης προσπάθειας.

Παράλληλα με τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος υπάρχει η σκέψη διεξαγωγής ενός αγώνα Dragster.
Δηλαδή οι αγωνιζόμενοι ανά ζευγάρια θα τρέχουν σε δύο ξεχωριστές παράλληλες διαδρομές με νικητή αυτόν που θα περάσει πρώτος την γραμμή τερματισμού.Αυτό, αν τα καταφέρουμε, θα γίνει δοκιμαστικά αυτή τη φορά κι αν είναι δυνατή η ομαλή διεξαγωγή του και υπάρχει ενδιαφέρων, θα καθιερωθεί από τον επόμενο (τέταρτο) αγώνα.Σας περιμένουμε όλους και πάλι για ένα όμορφο Κυριακάτικο πρωινό."

Διαβάστε επίσης:
Report πρώτου αγώνα
Report δεύτερου αγώνα