Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

Προσεχείς αγώνες στο Hellenic Slot Car Club


Το Creative Hobby και ο Χρήστος Νισκόπουλος μας ενημερώνουν για τους αγώνες που θα ακολουθήσουν στις πίστες rally που για λίγο διάστημα ακόμα θα είναι στημένες στο χώρο του club.



"Καλησπέρα,
Και καλό υπόλοιπο καλοκαιριού!
Ώρα και πάλι να βάλουμε το κεφάλι κάτω και να μπούμε ξανά σε ρυθμούς.

Υπενθυμίζω το πρόγραμμα των αγώνων Rally που απομένουν.
5ος Αγώνας Σάββατο 06/09/2014
6ος Αγώνας Σάββατο 20/09/2014

Αρκετοί από εσάς γνωρίζουν την συμμέτοχη ελληνικών αυτοκινήτων στο πρωτάθλημα SCX Rally Proxy 2014. Επίσης ίσως !! θυμόμαστε ότι  ο 9ος αγώνας θα διεξαχθεί στην χώρα μας. Τα αυτοκίνητα είναι ήδη εδώ. Σε συνεννόηση με τον Αλέξη, που έχει αναλάβει τα ινία, ο αγώνας θα γίνει την εβδομάδα μετά τον 6ο αγώνα Rally, για να αποφύγουμε να δεσμεύσουμε ημέρα προπόνησης παραμονή αγώνα. Δηλαδή μεταξύ 8 έως 12 Σεπτεμβρίου.  Πιο πιθανές ημερομηνίες είναι η Τετάρτη 10/09/2014 ή η Παρασκευή 12/09/2014. Καλό θα ήταν να ολοκληρωθεί σε μια μέρα. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να έχουμε τουλάχιστον 4 οδηγούς. Από την περσινή διαδικασία γνωρίζω ότι απαιτούνται περίπου 4 ώρες. Η αφεντιά μου και ο Αλέξης θα αναλάβουμε τον άχαρο ρόλο.
Θα σας παρακαλούσα λοιπόν να με ενημερώσετε, όσοι θέλετε να συμμετέχετε, ώστε να προγραμματίσουμε το ταχύτερο δυνατόν. Τα αυτοκίνητα είναι 50 τον αριθμό και έχει αρκετή δουλειά, γραμματειακά.

Μετά την ολοκλήρωση και του δικού μας πρωταθλήματος Rally το Club θα «πάρει» και πάλι την χειμερινή του περιβολή (4πλη πιστά). Η σχεδίαση δεν θα αλλάξει και θα παραμείνει ως είχε πριν από το καλοκαίρι. Στο πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου θα έχουμε και τον 1ο αγώνα του νέου μας πρωταθλήματος με ιστορικά αυτοκίνητα πίστας της Slot it. Σύντομα θα λάβετε ολοκληρωμένους του κανονισμούς της κατηγορίας, ενώ οι αγώνες που θα αποτελέσουν το πρωτάθλημα θα είναι σίγουρα 6 ή 7 εάν δω ότι το ημερομηνιακά έχουμε αυτό το περιθώριο. Εννοείτε ότι αυτό θα «κλειδώσει» πριν την έναρξη του.

Αυτά προς στιγμήν!!
Ελπίζω να είχατε όλοι, αρκετές όμορφες οικογενειακές και ξέγνοιαστες στιγμές."