Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

Οι ηλεκτρικοί σκαφάτοι ετοιμάζονται για 5 Οκτωβρίου


Το φως της δημοσιότητας είδαν πρόσφατα μερικές φωτογραφίες ηλεκτρικών σκαφών των κατηγοριών Hydro και Mono 2. Πάμε να τις δούμε και να κάνουμε λίγο κους κους!



Τερεζάκης, Λίγκας και Κουρσάρης δοκιμάζουν τα γνωστά Alpha Mono B αλλα και ένα Agitator με δολοφονικό combo κάτω από το καπάκι. Όλα τους δοκιμασμένες συνταγές για επιτυχία στους αγώνες.

Από την άλλη ο Σακαντάρης έστησε μια τριπλέτα από hydro με το όνομα Vampire που δοκιμάστηκαν με επιτυχία πριν από μερικές μέρες. Μπορεί να μην τα έχουμε ξαναδεί σε αγώνες αλλά το χέρι του Στέλιου είναι πάντα...το χέρι του Στέλιου. Ιδιοκτήτες των άλλων δύο hydro o Γιάννης Αργυριάδης, και ο Κωνσταντίνος (το επίθετο είναι απόρρητο), λάτρεις των ηλεκτρικών σκαφών και της...λαδιάς.


Σε μια άλλη παραλία της Αττικής ο Βαλεντίνος (τι ποιος Βαλεντίνος;) δοκιμάζει ένα Delta Force 29" δικής του κατασκευής από carbon κατά το 50% και τα video δείχνουν πως μπορεί να διεκδικήσει όχι απλά μια καλή θέση αλλά τη νίκη. Ας ελπίσουμε να τον δούμε στους αγώνες.


Ας μην ξεχνούμε, τέλος, τον περσινό πρωταθλητή. Ο Μιχάλης Μπερκέτης συνεχίζει με το Alpha Mono B και τα επιδέξια (από τα Mini-z) χέρια του να του δίνουν διπλό πλεονέκτημα. Πληροφορίες τον θέλουν μην συμμετέχει στον πρώτο αγώνα αλλά μην ανησυχείτε, θα σας προφτάσει στο δεύτερο.


Για όσους δεν είπαμε κάτι...ξέρετε καλά να φυλάτε μυστικά και καλά κάνετε. Την πρώτη Κυριακή του Οκτώβρη ξεκινάει το party! Κυνηγήστε πολύ τα σκέλη, αλλά ακόμα περισσότερο κυνηγήστε τις στιγμές που θα σπαρταρούν ακόμα και την επόμενη μέρα στη δουλειά.