Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

Νέα option parts από την Atomic


Όσοι από εσάς έχετε ένα mini-z της Kyosho και θα θέλατε να δείτε τι έβγαλε η Atomic για εσάς, λυπούμαστε αλλά χάσατε. Η Atomic έχει πια το δικό της αυτοκίνητο κλίμακας 1/28 για να ασχολείται.



Ωστόσο τα option parts που κυκλοφόρησε μέσα στον Αύγουστο για το AMZ αξίζουν την προσοχή μας.

Carbon fibre σασί και upper plate. Τα δύο αυτά μέρη ενισχύουν το ΑΜΖ στο σύνολο του αλλά και το κάνουν πιο απόλυτο στις στροφές. Στα τερέν υψηλής πρόσφυσης που τα μικροσκοπικά αυτά αυτοκίνητα παίζουν, η ακαμψία είναι σίγουρα ένα προτέρημα.


Micro brushless speed control. Ξεφεύγουμε από τη φιλοσοφία της ενιαίας μονάδας esc-δέκτης και ο κάθε οδηγός μπορεί εύκολα να χρησιμοποιήσει την τηλεκατεύθυνση του με το δέκτη της ανεξάρτητα από μάρκα και συχνότητα.


VSX Brushless Motor 9000kv. Μια δυνατή επιλογή για την αντικατάσταση του πιο αργού μοτέρ των 5000kv. Ακριβώς ίδιες διαστάσεις κάνουν την αντικατάσταση του μοτέρ πανεύκολη με το λύσιμο μερικών βιδών και το κόλλημα των καλωδίων του.


Aluminium motor gears. Με τόσο μεγάλη κινητήριο δύναμη θα ήταν κουτό να μην ενισχυθεί και η μετάδοση της κίνησης. Τα νέα μεταλλικά pinion αυξάνουν την αντοχή του συστήματος ενώ τα πλαστικά adpaters που διαθέτουν διατηρούν την απαραίτητη ευκαμψία.


Πηγή: rcatomic.com