Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

Επιστρέφει το RC Greece TV


Ύστερα από την τρίμηνη του απουσία από τα rc media, o Κοσμάς Τσατάλογλου αναλαμβάνει πάλι δράση και η ενημέρωση μας εμπλουτίζεται με όμορφες playlists από videos.



Την ακόλουθη ανακοίνωση μας απέστειλε ο ίδιος ο παρουσιαστής και διαχειριστής του RC Greece TV:
"Το RC Greece TV μετακόμισε. Το νέο link είναι αυτό: http://rcgreecetv.blogspot.gr/
Αρκετές αλλαγές έχουν γίνει στην λειτουργία του καναλιού και σας αναφέρω επιγραμματικά τις σημαντικότερες:
Με την είσοδό σας στην αρχική σελίδα του καναλιού ξεκινάει αυτόματα και το κύριο πρόγραμμα με πάνω από 50 εκπομπές και βίντεο σε λίστα αναπαραγωγής αλλά και επιλογή on demand για το ποιο βίντεο θέλετε να δείτε μετά. Και μην ξεχνάμε την επιλογή πλήρης οθόνης.
Επίσης κάτω από το player σας περιμένουν 16 λίστες αναπαραγωγής με τις σειρές εκπομπών ξεχωριστά ενώ σύντομα θα προστεθούν και άλλες δύο.
Να αναφέρουμε ότι αυτή την στιγμή στο κανάλι σας περιμένουν πάνω από 130 εκπομπές και επιλεγμένα βίντεο.
Μια ακόμα καινοτομία του RC Greece TV είναι και οι εκπομπές PodCast. Τις οποίες μπορείτε να ακούτε από αυτό το link (πατώντας και το ειδικό κουμπάκι στην πάνω μπάρα του site): http://rcgreecetv.blogspot.gr/p/podcast-rc-greece-tv.html
Επίσης μπορείτε να βλέπετε και τις εκπομπές του MiniManiax από αυτή την λίστα αναπαραγωγής: http://rcgreecetv.blogspot.gr/2014/08/minimaniax-show-by-alex.html
Βάλτε λοιπόν στα αγαπημένα σας το νέο link του RC Greece TV και απολαύστε θέαμα και ενημέρωση από το μοναδικό Ελληνικό Web TV αποκλειστικά για τον Τηλεκατευθυνόμενο Μοντελισμό.
Κοσμάς (Cataman)."