Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

BR Race Day 2.2


Την προηγούμενη Τετάρτη στις εγκαταστάσεις του rcXtreme Race Park πραγματοποιήθηκε ακόμα μια οργανωμένη προπόνηση της διοργάνωσης BR Race Days.



Τα άτομα της διοργάνωσης μας απέστειλαν το σχετικό report:
"Την Τετάρτη 15 Οκτωβρίου είχαμε την χαρά να φιλοξενήσουμε έναν οδηγό... διαφορετικό. Κάποιον που έχει τεράστια εμπειρία, σε άλλη όμως κλίμακα. Μιλάμε φυσικά για τον Γιάννη Σωτηρόπουλο.

Ο ίδιος δεν είχε ιδιαίτερη εμπειρία με Mini-Z πριν από εκείνο το βράδυ. Τα πρωταθλήματα Ελλάδας που κατέχει προέρχονται κυρίως από την 1:8 & 1:10. Το να δοκιμάσει τα χέρια του σε μια τόσο μικρή κλίμακα (1:27), ήταν πρόκληση.

Χρειάστηκε μόνο 30 λεπτά να συνηθίσει το αυτοκίνητο, την τηλεκατεύθυνση (KT18) αλλά και την διαγράμμιση. Και έτσι βρέθηκε να κυνηγάει τον Βαλέριο στην δεύτερη θέση!

Η βραδιά όμως δεν έμεινε μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι. Στα pits όλοι ανταλλάξαμε ιδέες και πληροφορίες. Συγκρίναμε αυτοκίνητα και τρόπους στησίματος.

Ο ίδιος ο Γιάννης, από ότι μας είπε στο τέλος του αγώνα, δυσκολεύτηκε με την ιδιαίτερα μεγάλη διαγράμμιση αλλά εν τέλει ήθελε να τρέξει κι άλλο!

Εμείς από την μεριά μας τον ευχαριστούμε για την παρουσία του, και περιμένουμε να τον δούμε ξανά σε επόμενο αγώνα BR Race Days Mini-Z."

Σελίδα BR Race Days στο facebook
Κατάταξη πρωταθλήματος εδώ