Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Proboat Recoil 17" RTR


Το νέο σκαφάκι της Proboat φέρει το όνομα Recoil, έχει μήκος 43cm και είναι ιδανικό για να ξεκινήσει κάποιος την ενασχόληση του με την κατηγορία.



Η γάστρα του είναι κατασκευασμένη από ανθεκτικό ABS υλικό, με το οποίο διατηρείται ταυτόγχρονα χαμηλά το κόστος. Ο σχεδιασμός της είναι τέτοιος, που σε πιθανή τούμπα, με ένα δυνατό πάτημα του γκαζιού επαναφέρεται στην κανονική της θέση.


Σαν πηγή ισχύος χρησιμοποιείται ένα outrunner brushless μοτέρ των 2950kv με μπαταρία 3S, 1300mah και ένα υδρόψυκτο-αδιάβροχο esc των 30Α υπεύθυνο να κάνει τη διανομή του ρεύματος. Τα παραπάνω ηλεκτρονικά φέρουν το όνομα της Dynamite.


Το hardware του είναι πλήρες με μεταλλικό πηδάλιο, flaps και turn fins να είναι βιδωμένα στον καθρέφτη. Η μετάδοση από το μοτέρ γίνεται με άκαμπτο (και μη ρυθμιζόμενο) άξονα που στο άκρο του φέρει πλαστική προπέλα με drive dog.


Διαθέτει τηλεκατεύθυνση στα 2.4ghz και το μόνο που χρειάζεται να αγοραστεί ξεχωριστά είναι 4 μπαταρίες ΑΑ για να λειτουργήσει. Μια μικρή δυσκολία διακρίνουμε στο κόλλημα των ταινιών του καπακιού αλλά μπρος στα κάλλη...