Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

Race Lamia Mini-z Tournament


Θα πέσει φωτιά να μας κάψει που στη Λαμία έχει στηθεί εξαίρετο πιστάκι mini-z εδώ και σχεδόν τρεις μήνες, κι εμείς τώρα το πήραμε χαμπάρι. Anyway...



...κάλιο αργά παρά ποτέ. Το κατάστημα Race στην οδό Διάκου 5 στη Λαμία έχει διαμορφώσει έναν πανέμορφο και φιλικό χώρο με πίστα Mini-z προκειμένου οι κάτοικοι της πόλης να γνωρίσουν την κατηγορία. Διαθέτει μερικά μοντέλα της σειράς Sports προς ενοικίαση και επειδή στη βράση κολλάει το σίδερο, αυτό το διάστημα διοργανώνει ένα τουρνουά τύπου time attack.

Κάθε δύο εβδομάδες, ο οδηγός με το καλύτερο best lap εξασφαλίζει τη συμμετοχή του σε έναν αγώνα που θα πραγματοποιηθεί στα μέσα του καλοκαιριού. Ο αριθμός των αγωνιζομένων θα είναι συνολικά 12. Στην περίπτωση που κάποιος κατέχει το best lap σε παραπάνω από μια περιόδους (δυο εβδομάδων) το εισιτήριο για τον τελικό αγώνα παίρνει αυτός με το δεύτερο καλύτερο χρόνο.

Θα φτάσουμε λοιπόν στα τέλη Ιουλίου να έχουμε τους 12 γρηγορότερους οδηγούς σε μια τελική αναμέτρηση, έναν αγώνα που το format του δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί, αλλά χρόνο έχουμε. To δε έπαθλο, δελεαστικότατο!

Καλό, έτσι; Για τα δεδομένα της πρωτεύουσας, πρωτόγνωρο, αλλά σίγουρα φιλικό για όποιον θέλει να αγωνιστεί και ακόμα δεν έχει το δικό του Mini-z. Από τη μεριά μας, να ευχηθούμε καλή συνέχεια στη διοργάνωση και καλή διασκέδαση στους συμμετέχοντες.


Δείτε περισσότερα στη σελίδα του καταστήματος στο facebook: Race Lamia