Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

Αγώνας Slot Cars στο Μοντελοδρόμιο Πάτρας


Την περασμένη Κυριακή, 1 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε στο Μοντελοδρόμιο της Πάτρας φιλικός αγώνας με αυτοκίνητα slot στην ολοκαίνουρια πίστα με έντονο support από οδηγούς της Αθήνας, ως ένδειξη καλής διάθεσης αλλά και ανταπόδοσης της αντίστοιχης κίνησης των Πατρινών, μερικές εβδομάδες πιο πριν.


Ένα σύντομο report του αγώνα μπορείτε να διαβάσετε παρακάτω, το οποίο δημοσιεύθηκε στη σελίδα του Hellenic Slot Car Club:

Το ταξίδι στην Πάτρα.

Τι ζητά κανείς από μια μονοήμερη μοντελιστική εξόρμηση?
Να περάσει καλά, να διασκεδάσει, να γελάσει και να απολαύσει το hobby του.
Επίσης να συναντήσει και άλλους «προβληματικούς» σαν και αυτόν ώστε να μην αισθάνεται μόνος, στον μάταιο τούτο τον κόσμο (είναι μια παρηγοριά). 


Έτσι λοιπόν 7 + 1 χαρωπά προσωπάκια συναντήθηκαν με τσίμπλες στα μάτια κατά τις 7,30 στο club. Λέω 7 +1 γιατί για μια ακόμη φορά στην παρέα μας ήταν η Ειρήνη. Συνηθισμένη από τι επάγγελμα της τόσα χρόνια, έχει μάθει να διαχειρίζεται άψογα και να περνά καλά με όσους έχουν «πάρει φώς στην γέννα» !!!


Μεγάλη απουσία του Γιάννη Σ. που έπεσε την τελευταία στιγμή «θύμα» της γρίπης και ο ψηλός πυρετός τον «κράτησε» μακριά μας…Ο Πετρής σε μεγάλα κέφια και όπως πάντα ανυπόμονος να «πιάσει» χειριστήριο στα χέρια, μέτραγε το κάθε δευτερόλεπτο της διαδρομής που θα τον έφερνε πιο κοντά στο πολυπόθητο παιχνίδι !!!


Η πίστα στην Πάτρα και ο χώρος που την «φιλοξενεί» άπλα είναι άψογος. Η τρέλα που κουβαλά ο Ανδρέας και η σημαντικότατη (πρακτική) συμπαράσταση της Μαρίας έχουν δημιουργήσει όλες τις προϋποθέσεις για να καλύπτουν τις ανάγκες μοντελιστών αλλά και των οικογενειών τους. Ένα μεγάλο μπράβο από καρδίας…


Παίξαμε, ανταλλάξαμε απόψεις, ήπιαμε καφέδες, φάγαμε (εκπληκτικό φαγητό, συγχαρητήρια και πάλι Μαράκι) και αφού «κατεβάσαμε» και τα σφηνάκια μας, ξεκινήσαμε για την επιστροφή!


Σας ευχαριστώ (Ανδρέα και Μαρία)πολύ για την φιλοξενία.
Ευχαριστώ τον Τάκη τον Σώτο και τον Δημήτρη, τους πατρινούς φίλους που κάνουν τα πρώτα (εντυπωσιακά) βήματα στο slot. 


Όσο για την κολλητή παρέα της Αθήνας (Γιάννης Ν., Γιώργος Π., Νικόλας Β., Ειρήνη Κ., Αλέξης Γ., Φίλιππος Γ., Θάνος Ν.) ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ για την απίθανη και πρωτότυπη Κυριακή που πέρασα.
Νισκόπουλος Χρήστος