Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

Losi 1/14th Mini Rally 4WD RTR



Ύστερα από την επιτυχία του Mini 8ight στην κλίμακα 1/14, η Losi κυκλοφορεί το αντίστοιχο Rally Car, με εξίσου δελεαστικά χαρακτηριστικά.




Έρχεται σε έκδοση RTR με σύστημα τηλεκατεύθυνσης  στα 2.4ghz, brushless ηλεκτρονικά αλλά με nimh μπαταρία για τη διατήρηση χαμηλού κόστους. Το esc πάντως είναι απόλυτα συμβατό και με lipo μπαταρία των 7.4v. Στο πακέτο διατίθεται και φορτιστής για τη nimh μπαταρία.


Παρατηρούμε την ευρεία χρήση πλαστικού σε όλο το μήκος και πλάτος του σασί, κάτι που αυξάνει την ελαστικότητα του συνόλου, το κάνει πιο ευκολοδήγητο στον αρχάριο οδηγό, και φυσικά μειώνει και αυτό το αρχικό κόστος αγοράς. Αν βέβαια αγαπάτε τη βελτίωση, μια μεγάλη ποικιλία από option parts του Mini 8ight είναι απόλυτα συμβατή με το Mini Rally.


Τέλος, μας έκανε εντύπωση το εμφανισιακό κομμάτι. Πολυάκτινες ζάντες με ελαστικά εμπνευσμένα από το WRC και καπάκι με Rally χαρακτηριστικά, όπως φουσκωμένοι θόλοι, scale εισαγωγές αέρα, μεγάλη αεροτομή και αεροδυναμικό design συμπληρώνουν το σύνολο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.



Πηγή: horizonhobby.co.uk