Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

Πανελλήνιο πρωτάθλημα 1/8 Buggy 4/5



Στις Σέρρες, στην πανέμορφη πίστα Hobbytech  πραγματοποιήθηκε ο τέταρτος αγώνας του πανελλήνιου πρωταθλήματος 1/8 buggy.



Ο καιρός δεν ήταν σύμμαχος των αγωνιζομένων. Το Σάββατο έβρεχε σχεδόν συνεχώς και κανείς δεν κατάφερε να προπονηθεί. Τυχεροί στάθηκαν όσοι επισκέφθηκαν την πίστα το πρωί της Παρασκευής που μπόρεσαν να προλάβουν την κακοκαιρία και να κάνουν μερικές δοκιμές.


Την Κυριακή το πρωί η πίστα βρισκόταν σε κατάσταση απαγορευτική για αγώνα από τις λίμνες νερού που είχαν δημιουργηθεί. Προσωπικό της πίστας και οδηγοί έβαλαν τα δυνατά τους και απομάκρυναν το νερό. Ο αγώνας τελικά θα γινόταν ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες πρόσφυσης, αλλά και με αρκετή λάσπη στην αρχή.


Μικρές τροποποιήσεις στο format του αγώνα και οι 16 οδηγοί που αποφάσισαν να ριχτούν στη μάχη ξεκίνησαν τα προκριματικά τους. Στο τέλος της ημέρας η κατάταξη διαμορφώθηκε ως εξής:


B ΤΕΛΙΚΟΣ

Α ΤΕΛΙΚΟΣ

Το πλήρες report μπορείτε να διαβάσετε στο site της πίστας, γυρολόγια θα βρείτε εδώ και φωτογραφίες στη σχετική σελίδα της Hobbytech στο facebook