Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

KYOSHO V-ONE R4 Evo - Video


Από το Μάρτιο του 2011 που κυκλοφόρησε το πρώτο V-ONE R4 μεχρι σήμερα η Kyosho πραγματοποίησε μερικές βελτιώσεις στο μοντέλο της και τις ενσωμάτωσε σε κάποιες ενδιάμεσες εκδόσεις.


Το Evo, που τώρα βγαίνει στην αγορά αποτελεί πιθανότατα την τελευταία κουβέντα της Kyosho πάνω στο V-ONE R4 μοντέλο.

Αλλαγές έχουν γίνει στο upper deck του σασί προκειμένου να κάνουν το σύνολο πιο εύκαμπτο και ευκολοδήγητο στις στροφές. Ο εμπρόσθιος προφυλακτήρας έχει αεροδυναμικό design, έστω και αν βρίσκεται κάτω από το καπάκι. Οι άνθρωποι της Kyosho ισχυρίζονται πως παίζει σημαντικό ρόλο στη σταθερότητα του εμπρός άξονα στις χαμηλές ταχύτητες.


Επιπλέον αλλαγές έχουν γίνει στο radio box όπου ο δέκτης είναι πλέον καλύτερα προστατευμένος. Το σύστημα μετάδοσης είναι επίσης πιο ανθεκτικό στη μεγάλη ροπή και στη φθορά του χρόνου με βελτιώσεις από τον ιμάντα μετάδοσης, μέχρι τα διαφορικά και τα ημιαξόνια.


Μπορεί η Kyosho να μην πρωταγωνιστεί σε πρωταθλήματα μεγάλου βεληνεκούς, ωστόσο αυτό δεν την αποτρέπει από το να εξελίσσεται και να ανταμείβει τους οδηγούς που την εμπιστεύονται με κλειστά μάτια, ανά τον κόσμο. Στο βάθρο δυστυχώς δεν μπορούν να ανέβουν όλοι, ωστόσο η αγωνιστική δράση δεν περιορίζεται εκεί. Ούτε βέβαια περιορίζεται στην πρώτη δεκάδα. Γίνεται και παραπίσω αγώνας, γίνονται και εκεί μάχες...







Πηγή: kyosho.com