Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

Πανελλήνιο πρωτάθλημα 1/10 buggy: 4ος Αγώνας


Ο πρώτος αγώνας για το 2015 πραγματοποιήθηκε στις 5 Απριλίου, ο δεύτερος ακυρώθηκε, ο τρίτος μεταφέρθηκε για τέλη του Νοέμβρη και την περασμένη Κυριακή είχαμε τον τέταρτο αγώνα για τις κατηγορίες ηλεκτρικών buggy 1/10. Το πιάσατε ή σας μπερδέψαμε περισσότερο;


Η αλήθεια είναι πως για την άλλοτε δημοφιλή αυτή κατηγορία, φέτος τα πράγματα ήρθαν λίγο ανάποδα. Το 2015 κοντεύει να τελειώσει και τα χρονικά περιθώρια για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα στενεύουν. Ωστόσο οι ηλεκτρικοί έκαναν το θαύμα τους. 18 συμμετοχές στα 2wd και 9 στα 4wd έδωσαν το παρόν. Αγωνίστηκαν, μαστόρεψαν, ξετούμπαραν, περιποιήθηκαν την πίστα και απέδειξαν πως τα μοντέλα τους δεν είναι για το ράφι.

Στα πισοκίνητα την πρώτη θέση πήρε ο Δ. Αμαξάς με δύο πρώτες θέσεις στους τελικούς. Πίσω του βρέθηκε ο Γ. Παπανικολάου ενώ την τρίτη θέση πήρε ο πρωταθλητής του 2014, Ν. Φλούδας.


Ο Β τελικός έδωσε τη δυνατότητα για δυνατές μάχες και στους πιο αργούς οδηγούς. Πρώτη θέση για τον Δ. Παπαδάκη, δεύτερη για τον Θ. Κάρναβο και τρίτη για τον Δ. Μαμελετζή με μικρές διαφορές μεταξύ τους.



Τα 4wd είχαν λιγότερες συμμετοχές, ωστόσο οι χρόνοι που μπορούν να πετύχουν και οι επιδόσεις τους μέσα στην πίστα είναι κάτι που δεν άφησε τους θεατές αδιάφορους. Το 1-2 έκαναν οι Αφοί Παπαρέγκα που για δεύτερη φορά μέσα σε 15 μέρες βρέθηκαν στο Zorri για να αγωνιστούν και μπράβο τους. Τρίτο σκαλί του βάθρου για τον Ν. Φλούδα ο οποίος έχει "γράψει" πάρα πολλούς γύρους στη συγκεκριμένη πίστα.



Ο τρίτος αγώνας του πρωταθλήματος θα πραγματοποιηθεί στις 29 Νοεμβρίου και θα κρίνει οριστικά την τελική κατάταξη. Ας ελπίσουμε σε ακόμα περισσότερες συμμετοχές και ακόμα μεγαλύτερο αντ...συναγωνισμό!



Πηγή photos: facebook.com/Zorri RC