Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

Ο Ν. Νικολακόπουλος σχετικά με τα 1/12 On Road


Ο πολυχώρος που ο Νίκος Νικολακόπουλος δημιούργησε στο Κορωπί ήταν ουσιαστικά ο λόγος της αναγέννησης της κατηγορίας 1/12 ύστερα από πολλά χρόνια. 




Δεν κράτησε ωστόσο η δόξα της πολύ, με αποτέλεσμα τα αυτοκίνητα να χάνονται σιγά σιγά και πάλι. Ο ιδιοκτήτης του RC Ring με αφορμή την πρόσφατη αλλαγή της On Road πίστας σε carpet διατύπωσε τα ακόλουθα:

"Όσοι έχουμε την τύχη να έχουμε οδηγήσει ένα τέτοιο αυτοκίνητο μπορούμε να πούμε με άνεση ότι είναι πύραυλοι. Δεδομένου από την προηγούμενη φόρα που είχαμε παίξει αυτή την κατηγορία στο RCRING και αρκετοί από εμάς παρασυρθήκαμε και αρχίσαμε να βάζουμε δυνατά μοτέρ, εκτιμώ ότι "χάθηκε" κάπως η ομορφιά της κατηγορίας και αναλωθήκαμε στο πως θα το κρατήσουμε στα όρια της πίστας καθώς ανέβηκε αρκετά ο βαθμός δυσκολίας αυτής της απαιτητικής κατηγορίας.

Γιαυτό ΠΡΟΤΕΙΝΩ και ελπίζω να ακολουθήσετε την πρόταση μου να χρησιμοποιήσετε μοτέρ περιέλιξης μέχρι 10.5. Έτσι θα έχουμε μια ικανοποιητική δύναμη που μπορούμε να ελέγξουμε αλλά πιο όμορφες κόντρες καθώς η διαφορά στην δύναμη δεν θα είναι ιδιαίτερες."