Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

Τρίτος (αναβληθέν) αγώνας Πανελληνίου 1/10 Off Road



Την περασμένη Κυριακή ολοκληρώθηκαν τα αγωνιστικά δρώμενα για την ΕΛ.Μ.Ε. για το 2015 με τον χρωστούμενο αγώνα των ηλεκτρικών buggy.



Οι οδηγοί της κατηγορίας έδειξαν και αυτή τη φορά πως δεν επιθυμούν να τη δουν να μαραζώνει και έδωσαν δυναμικά το παρόν. Ο καιρός είχε αρκετή υγρασία ενώ η πίστα ήταν εμφανώς επηρεασμένη από τις βροχές των προηγούμενων ημερών. Η συντήρηση της κατά τη διάρκεια της ημέρας ωστόσο την έκανε να διατηρείται σε ένα αξιοπρεπές επίπεδο για αγώνα.


Στα 2WD το 1-2 έκαναν οι Φλούδας και Αμαξάς που έχουν μάθει καλά τη συγκεκριμένη διαγράμμιση. Τρίτο σκαλί του βάθρου για τον Παπανικολάου που πήρε και την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα για φέτος.


Στα 4WD τη νίκη πήρε ο Τάσος Παπαρέγκας κλειδώνοντας μάλιστα τον τίτλο του πρωταθλητή στην κατηγορία. Πίσω του βρέθηκαν οι Παπανικολάου και Φλούδας κάνοντας τη δική τους μάχη.


Τέλος καλό, όλα καλά. Η κατηγορία επιβίωσε για φέτος. Κρίνεται ωστόσο απαραίτητο να συζητηθεί σοβαρά το μέλλον της σε αγωνιστικό επίπεδο. Είναι πολλοί άραγε όλοι εκείνοι οι νέοι που διαθέτουν ηλεκτρικά buggy αλλά ούτε κατά διάνοια δεν σκέφτονται να τρέξουν στο Πανελλήνιο;



 Πηγή: facebook.com/Zorri RC