Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

Mini-z Reunion στο rcXtreme


Μαζεύτηκαν ύστερα από αρκετό καιρό να δοκιμάσουν ξανά, αυτά τα μικρά διαβολάκια που πριν από μερικά χρόνια μας έφεραν όλους κοντά.



Ένας από τους αγωνιζόμενους, ο Βασίλης Καλέας από την Κόρινθο, αγαπάει και νοιάζεται την κατηγορία ίσως περισσότερο απ τον καθ' έναν μας. Έρχεται από μακρυά υπενθυμίζοντας μας πως η απόσταση είναι απλά δικαιολογία. Αλλά πάνω απ' όλα γνωρίζει την ελληνική γλώσσα, θυμάται αυτά τα απλά πραγματάκια που μας έμαθαν όλους στο δημοτικό. Ο λόγος στο Βασίλη λοιπόν:

"Στις 26 Ιανουαρίου επειτα απο πολυ καιρο αγωνιστικης απραξιας πραγματοποιηθηκε στην πιστα των Σπατων φιλικος αγωνας "ξεμουδιασματος" οσων ρομαντικων ασχολουνται ακομα με το αγαπημενο τους min-z. Oι 6 συμμετοχες και η παρουσία καποιων που ηρθαν αλλα δεν ετρεξαν, ζεσταναν λιγο την ατμόσφαιρα και εδωσαν μια υποσχεση για το μελλον...

Aγωνιστικα τωρα, με την προσφυση της πιστας σε χαμηλα επιπεδα οι χρονοι ηταν αργοι και το στησιμο σπαζοκεφαλια. Xρονος για κατι τετοιο δεν υπηρχε και ετσι οι οδηγοί ετρεξαν ελπιζοντας οτι θα τους βγει το στησιμο τους. Αυτός που τα καταφερε καλύτερα ηταν ο Κυριτσης που μετα απο μεγαλειωδεις μαχες με τον Πετρουτσι επικρατησε με ενα γυρο διαφορα. Τριτος ο Καλεας αρκετα πιο πισω φορωντας το καινουργιο σασι της PN Racing το οποιο φαινεται σχεδιασμενο για ανοιχτές και γρηγορες πιστες.

Tεταρτος ο Περμετης ο οποιος προσπαθησε σκληρα με γερασμενο καπακι και μοτερ. Πεμπτος ο απολελε εντος των ημερων Βουδουρης με δανεικο εξοπλισμο, κατι που λεει πολλα. Στην εκτη θεση ο Δημητριάδης που αδικηθηκε απο την συμπεριφορα του αυτοκινητου του. 


Δυστυχως λογω υποχρεώσεων του ιδιοκτήτη εγιναν μονο 2 5λεπτα προκριματικα και ενας δεκαλεπτος τελικος τα οποια μονο την ακορεστη διψα των χαρμανιασμενων απο την απραξια οδηγων δεν εσβησαν.

Παρολαυτα η συνευρευση των οδηγων και φίλων μετα μετα απο τοσο καιρο ηταν κατι που αξιζε. Ας ελπισουμε οτι η κατηγορια θα αναγεννηθεί με καποιο μαγικο τροπο και ολοι θα ζησουμε τις μερες του παρελθοντος..."