Τρίτη 26 Απριλίου 2016

Hellenic Model Boat Championship 2016: Round 3



Τρίτος αγώνας του ελληνικού πρωταθλήματος ταχυπλόων και οι μάχες για το προβάδισμα καλά κρατούν.



Αν και την περασμένη Κυριακή ο καιρός στην αρχή του αγώνα ήταν αποκαρδιωτικός, η συνέχεια έμελλε να είναι τέλεια με τη θάλασσα να είναι σχεδόν "καθρέφτης".

Mono B: Άλλη μία πρώτη θέση για τον Μαόφη που παίρνει μια μικρή βαθμολογική ανάσα από τον Κωνσταντίνου που τερμάτισε τρίτος. Ανάμεσα τους βρέθηκε ο Ζαχαρίας ο οποίος διαθέτει οδηγική αντίληψη και πάθος για ταχύτητα.



FSR-O 27: Νίκη για τον Καραγιαννίδη που τον έβαλε για τα καλά στο παιχνίδι της διεκδίκησης του τίτλου. Δεύτερη θέση για τον Ευσταθίου που φέτος παίζει επίσης πρωταγωνιστικό ρόλο και τρίτη θέση για τον Κυρίο που μαζεύει πολύτιμους βαθμούς ανεβαίνοντας και πάλι στο βάθρο.


Τα βενζινοκίνητα catamaran εξακολουθούν δυστυχώς να μην αγωνίζονται. Έκπληξη μας προκάλεσε αυτή τη φορά και η μη συμπλήρωση συμμετοχών για την κατηγορία Hydro B, ωστόσο όλα δείχνουν πως αυτή η εικόνα δεν θα επαναληφθεί.


Γενικότερα ο αγώνας κύλησε απροβλημάτιστα και ξεκούραστα για τους περισσότερους συμμετέχοντες. Σίγουρα δεν υπάρχει ο περσινός οργασμός αγωνιζομένων ωστόσο αυτοί που παραμένουν πιστοί στη συνήθεια τους κρατούν το επίπεδο ψηλά. Προσφέρουν θέαμα και το απολαμβάνουν. Δείτε και μόνοι σας...