Τρίτη 24 Μαΐου 2016

Alpha Mini Mono Champs 2015-16: Round 5


Και πάνω που φυλάγαμε τον κόρφο μας που οι άνεμοι δεν θα επηρέαζαν τον αγώνα της περασμένης Κυριακής είχαμε τον κατάμαυρο ουρανό να απειλεί με έντονες βροχές από το πρωί.



Μια μικρή μπόρα παρέτεινε την έναρξη του αγώνα κατά 30 λεπτά και αμέσως μετά οι 7 συμμετέχοντες ρίχτηκαν στη μάχη του 5ου και τελευταίου αγώνα Alpha Mini Mono για τη φετινή σεζόν. 

Κωνσταντίνου και Κατεχάκης διεκδικούν την πρώτη θέση. Το πρώτο σκέλος όμως πέρασε στα χέρια του Ηλιόπουλου κάνοντας τα πράγματα πιο περίπλοκα. Δεύτερη προσπάθεια και ο Κωνσταντίνου πατώντας ακόμα βαθύτερα τη σκανδάλη τερματίζει πρώτος δείχνοντας πως δεν είχε σκοπό να το κάνει εύκολο στον Κατεχάκη.

Τρίτο και καθοριστικό σκέλος. Οι δύο διεκδικητές ήταν σε όλο σχεδόν το εξάλεπτο κοντά, συχνά εναλλασσόμενοι στην πρώτη θέση και προσφέροντας άφθονο θέαμα. Στη μάχη αυτή επικράτησε ο Κατεχάκης, παίρνοντας τη νίκη, αλλά και κατακτώντας το φετινό πρωτάθλημα. Δεύτερο σκαλί του βάθρου για των Κων/νου και τρίτο για τον Ηλιόπουλο που αντιμετώπισε μερικά προβληματάκια με τα ηλεκτρονικά του.


Ύστερα από την απονομή του αγώνα ακολούθησε η απονομή του πρωταθλήματος και η κλήρωση για μια ολοκαίνουρια γάστρα Alpha Mini Mono. Ο κλήρος έλαχε σε έναν συμπαθή θεατή, αλλά και ναυτομοντελιστή ταυτόγχρονα που του ευχόμαστε καλά μαστορέματα και ελπίζουμε να τον δούμε και στους αγώνες.


Ακόμα ένα πρωτάθλημα έφτασε στο τέλος του. Δεν φανταζόμασταν πριν από τρία χρόνια πως αυτό το μικρό σκαφάκι θα είχε τόσο όμορφη εξέλιξη. Διοργάνωση και αγωνιζόμενοι έχουν ανεβάσει τον πήχη ψηλά. Το μόνο που μένει, είναι το ερχόμενο φθινόπωρο να μας βρει με ακόμα καλύτερα σκάφη, ακόμα καλύτερες οδηγικές ικανότητες και φυσικά, ακόμα περισσότερες συμμετοχές.