Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

1ος αγώνας Mini Madness @ FRT Κηφισιάς


Ένα νέο στέκι φαίνεται να έχουν βρει οι οδηγοί της κατηγορίας M-Chassis με τα πανέμορφα Mini Cooper καπάκια πίσω από το κατάστημα Fanatix Models, στην Κηφισιά.



Εκεί υπάρχει η "μικρή" FRT εδώ και πολλά χρόνια αλλά σχεδόν ποτέ δεν έχει αξιοποιηθεί αγωνιστικά. Το κλείσιμο του RC Ring (απ' όπου η κατηγορία έκανε τα πρώτα της βήματα) ήταν η αιτία για την αναζήτηση μιας άλλης πίστας, ώστε τα μοντέλα να μην καταλήξουν στο ράφι, αλλά και αυτή η όμορφη παρέα να συνεχίσει να "παίζει". Η μικρή FRT φάνηκε να είναι η βέλτιστη επιλογή.


Έγιναν οι απαραίτητες και απλές διαδικασίες συντήρησης στο χώρο και προ λίγων ημερών πραγματοποιήθηκε μια αναγνωριστική συνάντηση των οδηγών για τις πρώτες δοκιμές. Τα αποτελέσματα φαίνεται πως ήταν ικανοποιητικά με αποτέλεσμα εχθές, Τετάρτη 22 Ιουνίου να έχουμε τον πρώτο, καλοκαιρινό αγώνα.


Δεκα οδηγοί έδωσαν το παρόν, και τον καλύτερο τους εαυτό, αψηφώντας τη ζέστη που επικρατούσε. Όπως παλαιότερα στο RC Ring όλοι μαζί σε έναν πάγκο με τα Minάκια τους, τον χαβαλέ τους και τις κόντρες εντός πίστας εντελώς απαλλαγμένες από "ομάδες" ή "σπόνσορες" ή "στρατηγικές".


Είναι η πρώτη φορά που γράφουμε γι αυτή την όμορφη κατηγορία στη σελίδα μας. Οι λόγοι είναι αρκετοί και δεν είναι του παρόντος. Παρακολουθούμε όμως όλο αυτό το διάστημα τις εξελίξεις του Mini Madness στο σχετικό group στο facebook. Από εκεί αντλούμε πληροφορίες και φωτογραφικό υλικό.


Ευχόμαστε καλή συνέχεια στην παρέα, είναι όλοι τους έμπειροι μοντελιστές και σίγουρα δεν θα πέσουν στην παγίδα να "σπάσουν" για ανόητους λόγους. Περιμένουμε ανυπόμονα τον επόμενο αγώνα τους!