Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

NitroFest 2011 στην TopRC Θεσσαλονίκης


Την ενημέρωση για έναν ενδιαφέρον αγώνα στη συμπρωτεύουσα λάβαμε από την Top-RC προς τα τέλη του επόμενου μήνα.

   "Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε και επίσημα για την διοργάνωση του ΝitroFest 2011 στην Θεσσαλονίκη, το διάστημα 28-30 Οκτωβρίου στην πίστα Top RC της Θεσσαλονίκης...

...Ένας αγώνας που ευελπιστούμε να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο την αγωνιστική χρονιά που φτάνει στο τέλος της, στην ολοκαίνουργια πίστα της συμπρωτεύουσας.

Η επιλογή της ημερομηνίας έγινε με γνώμονα το εορταστικό κλίμα που θα επικρατεί αυτή την περίοδο στην πόλη της Θεσσαλονίκης ( 26η Οκτωβρίου, απελευθέρωση της πόλης, 28η Οκτωβρίου, εθνική επέτειος).

Οι διοργανωτές έχουν ήδη έρθει σε συμφωνία και έχουν επιβεβαιωθεί οι συμμετοχές 2 κορυφαίων οδηγών, του Φιλανδού Joseph Quagraine και του Γερμανού Daniel Reckward, ενώ αναμένεται να συμμετάσχουν οι περισσότεροι Έλληνες οδηγοί συμπληρώνοντας εντυπωσιακά την λίστα συμμετοχών που ανοίγει την 1η Οκτωβρίου στο site του αγώνα που ετοιμάζεται αυτές τις ημέρες.

Παράλληλα στελέχη της TopRC έχουν έρθει σε επαφές με Ομοσπονδίες και clubs των Βαλκανίων και της Τουρκίας ώστε ο αγώνας να έχει ακόμη μεγαλύτερη απήχηση. 

Ο αγώνας έχει ήδη εξασφαλίσει την συνεργασία του κορυφαίου ενημερωτικού site neobuggy.net που θα συμβάλλει στην προβολή του αγώνα αλλά και των χορηγών σε όλο τον κόσμο, αλλά και των Ελληνικών site που θέλουμε σε αυτό το σημείο να ευχαριστήσουμε θερμά για την συμπαράσταση.

Σας περιμένουμε όλους λοιπόν, 28-30 Οκτωβρίου στην Θεσσαλονίκη για το 1ο ΝitroFest, ένας αγώνας που πρόθεση μας είναι να γίνει θεσμός !"

Ξέροντας καλά τι θα πει να διοργανώνεις έναν αγώνα, ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους όσους εμπλέκονται και η προσπάθειά τους να καρποφορήσει όπως της αξίζει!