Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

'Ηρθαν για μια φορά και κόλλησαν

'Ηταν στις 24 του Σεπτέμβρη που οι τρεις αυτοί φίλοι πήραν μέρος στον 2ο Αγώνα mini maniaX ενοικιάζοντας mini-z αυτοκίνητα από εμάς. 'Ηταν η πρώτη τους επαφή με την κατηγορία αυτή (ψέματα...ο μεσαίος έχει προϊστορία στα mini-z) και έδειξε να τους αρέσει.

  Εχθές τους είδαμε ξανά στην πίστα αλλά αυτή τη φορά με δικά τους αυτοκίνητα. Ο λόγος για τους κυρίους Κούρο Βασίλη, Χρυσόμαλο Βασίλη και Κάστανο Γιάννη. Ποιος να το περίμενε πως θα έτρωγαν τέτοιο "κόλλημα" με τα μικρά διαολάκια...


 Κούρος Βασίλης: Με ορισμένες κλεφτές ματιές διαπιστώσαμε πως τρέχει με ένα Mr02 σε επίπεδα stock ακόμα. Ωστόσο καταφέρνει να κινείται γρήγορα μέσα στην πίστα με πολύ καλή αντίληψη του χώρου. Μειώνοντας σταδιακά και τα λάθη τα οποία κάνει τον κόβουμε να γίνεται ανταγωνιστικότατος.



 Γιάννης Κάστανος: Ούτε που τον αντιλαμβάνεσαι μέσα στην πίστα. Αθόρυβος και σταθερός. Και αυτός με ένα Mr02. Με το που θα εμπλακείς σε καραμπόλα θα σε περάσει από την εξωτερική, "κύριος", και δεν θα καταλάβεις από που σου ήρθε. Το βιώσαμε ουκ ολίγες φορές χθες.


 Βασίλης Χρυσόμαλος: Με αρκετή εμπειρία στην κατηγορία. Πρωταθλητής Χίου στα mini-z πριν από μερικά χρόνια και με μια καλή θέση στις 24/9 είπε να είναι ένα βήμα μπροστά: Mr03 στα 2.4ghz και Sanwa Μ11 ο εξοπλισμός του. 'Οσο για τις επιδόσεις στην πίστα...πρέπει να κάνει λάθος για να τον περάσεις (ευτυχώς προς το παρόν κάνει αρκετά) αλλιώς οι γραμμές του είναι τέτοιες που δεν περνά ούτε φύλλο.

 Είμαστε ευτυχείς που το mini maniaX καταφέρνει να προσελκύει νέο κόσμο στις mini κατηγορίες. Ευχόμαστε καλή συνέχεια στα παιδιά και καλή επιτυχία στους αγώνες.