Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Dirt Racers 1/18 2012: Round 3



Την περασμένη Κυριακή πραγματοποιήθηκε ο τρίτος αγώνας του πρωταθλήματος Dirt Racers στην Arena.



Αν αναρωτιέστε πότε έγινε ο δεύτερος και δεν το καταλάβατε, ο δεύτερος είχε την ονομασία Finicus Classic και μέτραγε κανονικά στην βαθμολογία του πρωταθλήματος. Τα 1/18 βρίσκονται σε περίοδο ευημερίας με 8 αγωνιζόμενους να δίνουν το παρόν.

Λίγο πριν τα προκριματικά ο Αποστολόπουλος δήλωσε: Δεσμεύθηκα απέναντι στον (μερικών εβδομάδων) γιο μου να γυρίσω σπίτι με "βάθρο".
Η απάντηση που πήρε δεν ήταν και πολύ ενθαρρυντική: Χμ, ναι αν περάσεις την τριάδα των δεινοσαύρων Παρδαλάκη, Κοκκινάκη και Κοσμίδη έχεις ελπίδες.

 Τα προκριματικά όμως ενίσχυσαν τις ελπίδες του "χαζομπαμπά" όπου παίρνοντας δύο πρώτες θέσεις έδειξε πως το είχε για τα καλά. Με το ζόρι του πήρε ο Κοσμίδης την Pole Position χάρη σε ελαφρώς καλύτερο γυρολόγιο. Ο γρήγορος αλλά ασταθής Παρδαλάκης θα εκκινούσε τρίτος (φαντάζεστε πόσο επικίνδυνος είναι ακόμα και από κει).

1st Final: Ο Κοσμίδης εκμεταλλευόμενος το πλεονέκτημα της pole προπορευόταν για όλο τον τελικό. Πηγαίνοντας όμως για τερματισμό, τέσσερα μέτρα πριν το loop, ο Αποστολόπουλος με εκπληκτική οδήγηση πέρασε πρώτος με διαφορά 0.2 sec.


2nd Final: Υπόθεση Παρδαλάκη αυτό το πεντάλεπτο αφού σταμάτησε να περνά τα άλματα διπλό-τετραπλά και να φέρνει τούμπες τερματίζοντας πρώτος. Αποστολόπουλος με αρκετή διαφορά στην δεύτερη θέση.


3rd Final: Εδώ θα κρινόταν το τελικό αποτέλεσμα. Αποστολόπουλος και πάλι με το προβάδισμα. Ο Κοσμίδης τον κυνήγησε για λίγο αλλά δεν μπορούσε να ακολουθήσει στο ρυθμό αυτό. 'Ετσι η πρώτη θέση σχεδόν σιγουρεύτηκε. Στον τελευταίο γύρο ο Παρδαλάκης έκανε την επίθεσή του ρίχνοντας τον Κοσμίδη στην τρίτη θέση και κατοχυρώνοντας το δεύτερο σκαλί του βάθρου.

Αλλά ας μην ξεχνάμε πως δεν ήταν μόνο οι τρεις οδηγοί που προαναφέραμε. Για την τέταρτη θέση πάλευαν οι Κοκκινάκης και Σαριμιχαηλίδης με τον δεύτερο να επικρατεί. Ο Γεωργιόπουλος με το καρβουνάτο short course και με την εμπειρία του στην κατηγορία τερμάτιζε μπροστά από Καρτσακλή και Ζωγόγγιαννη, new entries στην κατηγορία.

ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ

1) Αποστολόπουλος Φάνης
2) Παρδαλάκης Μιχάλης
3) Κοσμίδης Αλέξανδρος
4) Σαριμιχαηλίδης Βασίλης
5) Κοκκινάκης Σταμάτης
6) Γεωργιόπουλος Γιάννης
7) Καρτσακλής Ιωάννης
8) Ζωγόγγιαννης Διονύσης

ΤΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ

- οι πολλές συμμετοχές
- ο ανταγωνισμός για το βάθρο
- οι νέες συμμετοχές
- τα best lap και best Jump του Παρδαλάκη

ΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ

- για άλλη μια φορά οι ξετουμπαριστές σε ρυθμούς.....φέεεεεεεεεετα!

RACE GOSSIP

- ο Καρτσακλής έπιασε εργαλείο στα χέρια του και ναι..έκανε μόνος του δουλειά
- ο Αποστολόπoυλος στο -24, yeah!
- μια τετράδα λάστιχα δεν φτάνει ούτε για ζήτω
- αρχίζει να γίνεται επιτακτική η ανάγκη για ατομικά transponders

VIDEO ΑΠΟΝΟΜΗΣ


PHOTOS