Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

Αποτελέσματα συγκέντρωσης οδηγών @ Gamers Club



Την περασμένη Πέμπτη πραγματοποιήθηκε στο Gamers Club η συγκέντρωση οδηγών και διοργάνωσης για το επερχόμενο Mini-z All Stars Championship.



Από τη μία πλευρά η διοργάνωση τεκμηρίωσε τη θέση της για ένα ενιαίο πρωτάθλημα και από την άλλη οι ενδιαφερόμενοι αγωνιζόμενοι εξέθεσαν απορίες και προβληματισμούς, κυρίως με βάση το οικονομικό κριτήριο.

Κατόπιν συζητήσεως, οφθαλμόλουτρου των ωραίων υπάρξεων που περνούσαν την Αγ. Γεωργίου και καλής διάθεσης διευκρινίστηκαν τα εξής:

- μπορούν να χρησιμοποιηθούν εμπρόσθια στηρίγματα καπακιών τρίτων κατασκευαστών αρκεί να είναι πλαστικά
- επιτρέπεται το κόλλημα των καπακιών 
- τα αυτοκίνητα πρέπει να είναι 2WD Touring (MR01, MR02, MR03)

Τροποποίηση έγινε στο θέμα των μπαταριών με αποτέλεσμα να:

- επιτρέπονται και Nimh AAA μπαταρίες ανεξαρτήτου κατασκευαστή (συνολικά 4 στοιχεία)


Τέλος υπό αναθεώρηση τέθηκε το θέμα του ξεσκαρταρίσματος αγώνων που μέχρι τώρα είναι 1 στους 10 να μην μετράει. Θα εξεταστεί το ενδεχόμενο να είναι 2 στους 10.

Το τελικό και επίσημο αποτέλεσμα θα είναι βέβαια κατόπιν σχετικής ανακοίνωσης της διοργάνωσης στη  συνέχεια.

Σχετικά με την ημέρα της συγκέντρωσης ο κ. Κεσαρεύς Αργύρης γράφει:

  "Αυτό που είδατε σήμερα συμβαίνει χρόνια στη βάση των αγωνιζόμενων του Gamers Club, όλες οι γνώμες ακούγονται, διασταυρώνονται και καταλήγουμε στο βέλτιστο για την ομάδα. Η επιτυχία μας είναι ότι ξέρουμε να διαφωνούμε. Όλα ακούγονται και στο τέλος υποστηρίζουμε ακόμα και αυτό που διαφωνισαμε, αν αποτύχει την επόμενη εφαρμόζεται άλλη άποψη κλπ. Τέλος χάρηκα με τα νέα πρόσωπα πάρα πολύ!"