Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Έτοιμες και οι τρεις πίστες του rcXtreme Race Park




Ύστερα από ενάμιση μήνα μετά από τη μεταφορά του rcXtreme στα Σπάτα οι εργασίες και των τριών πιστών έχουν ολοκληρωθεί και είναι διαθέσιμες για προπονήσεις.






Οι πίστες Mini-z και Dnano ήταν από πολύ νωρίς έτοιμες, στην πρώτη μάλιστα πραγματοποιήθηκαν και οι τελευταίοι αγώνες του Hellenic Mini-z Cup. Η σημαντική αλλαγή σε αυτές είναι όμως το "πρόγραμμα" μέτρησης γύρων με σαφώς περισσότερες δυνατότητες από το προηγούμενο. Να υπενθυμίσουμε πως στα pits μπορούν πλέον να χωρέσουν πάνω από 30 άτομα ενώ ο φωτισμός της πίστας mini-z βοηθά τους οδηγούς να παίζουν αρκετή ώρα χωρίς να κουράζονται.



Στην πίστα Dnano χρησιμοποιούνται επίσης πλακάκια Kyosho, αλλά από την πλευρά Normal Grip για την ελαχιστοποίηση των αναπηδήσεων. Σε αυτή παίζουν επίσης και όσοι τρέχουν mini-z για πρώτη φορά έτσι ώστε να εξοικειωθούν πιο εύκολα με το αντικείμενο.


Αυτό όμως που περιμέναμε εδώ και καιρό και τώρα έγινε πραγματικότητα είναι η πίστα για Mini-z Buggy. Πρόκειται για μια πολύ σφιχτή διαγράμμιση με ένα τριπλό άλμα, ένα τραπέζι, αρκετά σαμαράκια και μικρά κυπελλάκια να την κάνουν πολύ τεχνική. Για την πρόσφυση φροντίζει η πολύ καλής ποιότητας μοκέτα μαύρου χρώματος η οποία παρεπιπτόντως κάνει πολύ ωραία αντίθεση με το πράσινο των αλμάτων.




Ο χώρος του rcXtreme Race Park βρίσκεται στην οδό Κολοκοτρώνη 26 και λειτουργεί από Δευτέρα έως Σάββατο από τις 9:00 έως 14:30 και τα απογεύματα από 17:00 έως 21:00 (εκτός Τετάρτης και Κυριακής).


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με ανταλλακτικά mini-z (και όχι μόνο), χρεώσεις πιστών και αγώνες που ξεκινούν από Οκτώβριο μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα 210-6622697 και 6976588825.