Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Τα 1/12 ξανά στην Ελλάδα;



Όλα είναι πιθανά, ακόμα και αυτό.





Ουσιαστικά αυτή τη φορά δεν πρόκειται για συγκεκριμένη πληροφορία που την ξέρουμε και την σερβίρουμε με τρόπο. Πρόκειται για ένα ενδεχόμενο που απλά πλανιέται στο μοντελιστικό χώρο.


Κάτι που ο ένας ετοιμάζει κάτι καινούριο, κάτι που τα 1/12 Pan Cars συζητιούνται στα μοντελιστικά πηγαδάκια μας κάνουν να πιστεύουμε ότι δεν αποκλείεται να τα ξαναδούμε στη χώρα μας.


Εξάλλου είμαστε ξενομανείς, οτιδήποτε παίζει στο εξωτερικό (ωραίο ή βλακεία) το κάνουμε κι εδώ, γιατί όχι και τα 1/12; Και αυτό πρόκειται για ένα από το υπέροχα ξένα rc trends.


Το θέμα είναι ποιος θα είναι ο μερακλής που θα τολμήσει την αναγέννηση της κατηγορίας στη χώρα μας. Ποιος θα ξοδέψει χρήμα που δεν ξέρει αν θα το πάρει πίσω.


Ποιος μοντελιστής ελαχίστων γνώσεων θα εμπιστευτεί ένα αυτοκίνητο με κίνηση μόνο πίσω, χωρίς αμορτισέρ λαδιού στους τέσσερις τροχούς για να αγωνιστεί, ή τουλάχιστον να τρέξει. Και που να ξερε...


Αν τελικά επιβεβαιωθούμε θα υπάρχει το συγκεκριμένο άρθρο ως απόδειξη, αν πάλι όχι, τότε θα είναι η πρώτη φορά που πέσαμε έξω. Ο καιρός θα το δείξει!