Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Mini RC Boat Arowana Vol:1


Έχουμε φθινόπωρο και πλησιάζει χειμώνας, η καλύτερη εποχή για να αποκτήσουμε ένα rc boat. Θα μας περνάτε για αναποδους, ωστόσο το να  στήνεις ένα σκάφος off season έχει ένα σημαντικό πλεονέκτημα:



Δεν  βιάζεσαι να το φτιάξεις και επιλέγεις σταδιακά τον καλύτερο εξοπλισμό για τις απαιτήσεις σου. Επιπλέον το ότι φτιάχνεται σε βάθος χρόνου και όχι σε μια μέρα δίνει τη δυνατότητα απόκτησης περισσότερων μπαταριών ώστε το επόμενο καλοκαίρι να μας βρει με περίσσεια από miliamperes.



Επισκευθήκαμε ένα από τα πιο εξειδικευμένα καταστήματα rc σκαφών στην Αθήνα, το Rc Manos στην οδό Λητής 73 στο Αιγάλεω για να επιλέξουμε το σκαρί που θα ταίριαζε στις απαιτήσεις μας:


- μικρό μέγεθος
- θάλαμος ξετουμπαρίσματος
- χρήση 2S-3S μπαταρίας Lipo

Η πρόταση του καταστήματος ήταν το σκαρί Arowana Mono 1 με μήκος 57cm, θάλαμο ξετουμπαρίσματος και δυνατότητα χρήσης 2S μπαταρίας Lipo. Ακριβώς όπως το θέλαμε.


Ψαχνοντας λίγο στο διαδύκτιο τι σημαίνει Arowana διαπιστώσαμε πως πρόκειται για ένα ιδιόμορφο ψάρι σε μια μεγάλη γκαμα χρωμάτων. Κάτι αντίστοιχο και με το σκαρί μας που επιλέχθηκε να είναι άσπρο-κόκκινο. 


Δεν γνωρίζουμε ακόμα ποιο θα είναι το επόμενο εξάρτημα που θα προμηθευτούμε, ωστόσο δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας καθώς το κατάστημα Rc Manos διαθέτει τα πάντα και μπορεί να μας καθοδηγήσει ανάλογα. Σύντομα νέα από την επόμενη αγορά μας.