Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Β. Xrysomallos - Multi Mini-z Owner



Ούτε ένα, ούτε δύο. Δέκα ολόκληρα, πλήρως λειτουργικά mini-z αποτελούν το στόλο του Βασίλη Χρυσόμαλλου. Άσε δε τα καπάκια και τα ανταλλακτικά.



Του φτάνουν για να φτιάξει άλλα τόσα. Είχαμε εδώ και καιρό δει μερικές φωτογραφίες από τα διαολάκια της 1/28 κλίμακας και δεν χάσαμε την ευκαιρία να επισκεφθούμε τον ιδιοκτήτη τους να τα δούμε από κοντά.

Από ένα απλό και φθηνό Palm Runner μέχρι full optional MR-03 διαθέτει η συγκεκριμένη συλλογή. Πέρα από τα αυτοκίνητα είδαμε και μια τεράστια γκάμα από ανταλλακτικά εταιριών Kyosho, R246, Atomic, PN Racing και 3Racing. Είναι ο άνθρωπος που δεν θα του λείψει τίποτα κατά τη διάρκεια ενός αγώνα.

Το ερώτημα όμως είναι, γιατί τόσα πολλά Mini-z; Απλά αγάπη για την συγκεκριμένη κατηγορία. Και το πιστεύουμε γιατί στη συλλογή υπάρχουν αυτοκίνητα που δεν έχουν βγει ποτέ από το κουτί τους.
- Γιατί Βασίλη τα αγόρασες, αφού δεν τα παίζεις ποτέ;
- Απλά τα είδα στη βιτρίνα μου άρεσαν, είχα τη δυνατότητα και τα αγόρασα.

Είναι αυτό που λέμε συλλέκτης, αυτό που λέμε..μερακλής με τα Mini-z και χαιρόμαστε που υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι στην εποχή μας. Δεν γνωρίζουμε κάποιον ιδιώτη που να έχει περισσότερα mini-z. Αν κάποιος επιχειρήσει να φτάσει τα δέκα τουλάχιστον mini-z, τότε ή Βασίλης σίγουρα θα έχει μαζέψει πολλά περισσότερα.


Ένα ακόμα πάθος του Β. Χρυσόμαλλου είναι και οι (κανονικές) μοτοσυκλέτες. Φαντάζεστε να έρθει στην Ελλάδα και το Mini-z moto? Τότε σίγουρα θα χρειαστεί να τον ξαναεπισκεφθούμε με πολλά GB κάρτα φωτογραφικής μηχανής!















Ο ίδιος ο Β.Χρυσόμαλλος μας μιλά για το πως ξεκίνησε το Mini-z και τα μελλοντικά του αγωνιστικά πλάνα.