Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Αγωνιστικό ημερολόγιο Δεκεμβρίου 2012


Έξι αγώνες μέσα στο Δεκέμβριο για τις μικρές μας κλίμακες με το σημαντικότερο, κανένας να μην πέφτει πάνω σε κάποιον άλλο. Έχουμε και λέμε:




- 1/12  Hellenic Mini-z Cup Round 3: Ο τρίτος γύρος του πρωταθλήματος  διεξάγεται στο rcXtreme Race Park στα Σπάτα και τα προγνωστικά μιλούν για μάχη στη stock κατηγορία. Επιπλέον γίνονται ενέργειες για την ενίσχυση της Le Man που αν και οδηγικά πολύ ενδιαφέρουσα, συγκεντρώνει λιγότερες συμμετοχές κάθε φορά.



- 2/12 Dirt Racers 1/18 Round 7: Στο πρωτάθλημα των 1/18 off road, o Αποστολόπουλος πάει για κατάκτηση πρωταθλήματος εκμεταλλευόμενος τα πολύ καλά αποτελέσματα που έχει ως τώρα αλλά και τις απουσίες των συναγωνιζόμενων του. Μια έστω και μέτρια θέση αρκεί για να περάσει πρώτος στη βαθμολογία.




- 8/12 Dnano Champ & Mini-z Buggy Fun Round 3: Επίσης μια σειρά αγώνων στο rcXtreme. Οι πρώτοι δύο αγώνες δεν πραγματοποιήθηκαν λόγω ελλείψεως συμμετοχών. Για να δούμε πως θα τα πάει ο τρίτος αγώνας του πρωταθλήματος αυτού.




- 9/12 Dnano Event Race & Απονομή GC Nano Champs: To Gamers Club την ημέρα της απονομής για το έτος 2012, πραγματοποιεί και έναν φιλικό αγώνα dnano χωρίς βαθμολογική σημασία και λεπτομέρειες θα μάθουμε την επόμενη εβδομάδα μέσω του rc-world.gr.




- 15/12 All Stars Championship Round 4: Δεύτερη εβδομάδα σερί στο Gamers Club, αυτή τη φορά με τον τέταρτο αγώνα του πρωταθλήματος mini-z. Φήμες θέλουν αυτή τη φορά το κύπελλο της πρώτης θέσης να πηγαίνει σε άλλα χέρια από τα συνηθισμένα. Ίδωμεν.





- 22/12 Model Shop Championship Round 4: Την Αυλαία για το 2012 κλείνει το Model Shop στο Βύρωνα με το ομώνυμο πρωτάθλημα mini-z που διοργανώνει. Μπορεί ο χώρος του καταστήματος να είναι περιορισμένος όμως η καλή και συντονισμένη διοργάνωση δεν έχει αφήσει μέχρι τώρα κανέναν παραπονεμένο. Όσο για τη βαθμολογία, με τους τρεις προηγούμενους αγώνες να έχουν διαφορετικούς νικητές, καταλαβαίνετε ότι όλοι βρίσκονται πάρα πολύ κοντά, διεκδικώντας το προβάδισμα.