Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

Mini-z All Stars Championship: Round 3


Το περασμένο Σάββατο 12 οδηγοί κατέφθασαν στην πίστα του Gamers Club προκειμένου να αγωνιστούν στον τρίτο αγώνα του ιδιωτικού πρωταθλήματος mini-z, All Stars Championship.


Πολύ συντονισμένη διαδικασία δήλωσης συμμετοχών, ενημέρωσης οδηγών και στις 17:30 είχαμε την εκκίνηση των προκριματικών. Οι οδηγοί χωρίστηκαν σε 6 και 6 αυτή τη φορά με βάση την εμπειρία τους στη συγκεκριμένη πίστα.


Το Α Group αποτελούνταν από τους Καράμπελα, Χρυσόμαλλο, Πετρούτσι, Καισαρεύς, Βελαώρα και Σκαλτσά. Το B Group εμπεριείχε τους λιγότερο έμπειρους στην 8Plus-Z Αγιασώτη, Στεφανίδη, Σαρημιχαηλίδη, Γεωργιόπουλο, Αγγελή και Μπερκέτη. Ναι,ναι...ΚΑΙ Μπερκέτη. Σημαντικά γεγονότα των προκριματικών ο Στεφανίδης που πέρασε στον Α τελικό στέλνοντας τον Καισαρεύ στον Β και ο Πετρούτσι που πήρε την Pole Position μέσα από τα χέρια του Καράμπελα δείχνοντας να μπορεί να πάρει και τη νίκη

B Finals: Για τα πρώτα λεπτά κάθε προσπάθειας είχαμε πολλά μπάπα-μπούπα και το δικαιολογούμε λαμβάνοντας υπ όψη φυσικά το άγχος των οδηγών. Τον πρώτο λόγο είχε ο Αγιασώτης δείχνοντας σταθερός και γρήγορος παίρνοντας τις πρωτιές. Ακολουθούσε ο Μπερκέτης που παραπονιόταν για αστάθεια στον πίσω άξονα αλλα χάρη στην υπομονή του έβγαλε εις πέρας τους τελικούς. Ο εκ Λούτσας ερχόμενος, Σαρημιχαηλίδης συμπλήρωνε την τριάδα δεδομένου πως αν στην πρώτη προσπάθεια δεν του κόλλαγε το μοτέρ δεν θα είχε χάσει το χρόνο που έχασε.


Α Finals: Τι θα γινόταν εδώ που ο Πετρούτσι είχε την Pole Position; Πόσο θα άντεχε πρώτος; Στην πρώτη προσπάθεια δεν κρατήθηκε για πολύ καθώς λόγω ακάθαρτου μοτέρ πήγαινε πολύ σιγά με αποτέλεσμα ο Καράμπελας να πέρασει μπροστά.

 Στη δεύτερη προσπάθεια τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο ενδιαφέροντα όπου ο Πετρούτσι έλυσε τα προβλήματα δύναμης του μοτέρ. Πάλι ο Καράμπελας πέρασε πρώτος αλλά αυτή τη φορά κόπιασε περισσότερο. Ποιος όμως θα συμπλήρωνε το βάθρο; Ο Χρυσόμαλλος θα μπορούσε να είναι κάλλιστα ο τρίτος αλλά προβλήματα με την όπισθεν στην πρώτη προσπάθεια και πρόβλημα μπαταριών στη δεύτερη επέτρεψαν στον Βελαώρα αθόρυβα (όπως πάντα) να πάρει την τρίτη θέση.


ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ


1) Καράμπελας Νίκος 289 laps
2) Πετρουτσι Βαλέριος 265 laps
3) Βελαώρας Τάσος 263 laps
4) Χρυσόμαλλος Βασίλης 262 laps
5) Αγιασώτης Σταύρος 247 laps
6) Σκαλτσάς Ανδρέας 238 laps
7) Μπερκέτης Μιχάλης 230 laps
8) Σαρημιχαηλίδης Βασίλης 227 laps
9) Στεφανίδης Αργύρης 224 laps
10) Καισαρεύς Αργύρης 215 laps
11) Γεωργιόπουλος Γιάννης 213 laps
12) Αγγελής Γιάννης 164 laps

ΤΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ

- η θεαματική βελτίωση του Αγιασώτη
- η επανεμφάνιση των Μπερκέτη και Στεφανίδη
- Γεωργιόπουλος με καπάκι Nascar στα προκριματικά
- η οργάνωση του χρόνου από τον πιστάρχη
- sexy φωνούλα από το πρόγραμμα της γραμματείας

ΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ

- κενό εδάφιο

RACE GOSSIP

- Χρυσόμαλλος προς αναζήτηση "μεταχείρα" ελαστικών πριν τους τελικούς
- ο Μπερκέτης αγωνίστηκε με αυτοκίνητο εκτός κανονισμών κανονικά, απλά η θέση του δεν βαθμολογήθηκε
- λαθάκι στη φωτογράφιση του βάθρου, ο Πετρούτσι στέκεται στη θέση του τρίτου και ο Βελαώρας στη θέση του δεύτερου, μην μπερδευτείτε
- από που λαμβάνει τεχνική υποστήριξη ο Αγιασώτης και βελτιώνεται έτσι;
- πόσο μπορεί ο Μπερκέτης να ανεχτεί το καλαμπουράκι: "Δημόσιεεε"; Πότε άραγε θα αρχίσει τα καντήλια;

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ